Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut, sunt incepator si de curand am decis sa imi deschid o comunitate. Numai ca , am intampinat niste probleme la urmatoarele chestii:

-Status Update:

* Cum as putea faca ce "Status Update-urile" sa apara in coloana din stanga ? Ca de exemplu aici.

*Eu momentan am asa si nu stiu cum as putea.

-Topicurile / Posturile

* Este vreo metoda sa pot face Categorii/Forumuri direct din pagina ? Pentru ca de fiecare data trebuie sa intru in ACP -> Forums

Daca ma puteti ajuta , as aprecia gestul. Mersi anticipat !

• Moderators
Posted

Salut,

1. Intra in AdminCP si in meniurile din stanga vei gasi "Manage Hooks". Dai click acolo > tagul Disables, si il activezi de acolo.

2. Nu.

Posted

Salut,

1. Intra in AdminCP si in meniurile din stanga vei gasi "Manage Hooks". Dai click acolo > tagul Disables, si il activezi de acolo.

2. Nu.

Apreciez ca ai raspuns repede , dar nu imi apara decat asa iar la enable 

Si mai am o intrebare , cum as putea sa fac gen

//Edit Ma dispera ! De ce imi arata asa ?! 

• Moderators
Posted

1. Daca faci un nou update, apare in dreapta?

2. AdminCP > Forums > apasa pe sagetica din dreapta forumului dorit > Forum Rules....

Display Method: Show Full Text

Posted

1. Daca faci un nou update, apare in dreapta?

2. AdminCP > Forums > apasa pe sagetica din dreapta forumului dorit > Forum Rules....

Display Method: Show Full Text

Multumesc, am rezolvat dar 1. tot nu merge :)

Posted

Vezi permisiunile de vizualizare ale hook-urilor activate (Who can view this -> selectezi grupurile ce pot vedea hook-urile in sidebar).

S-ar putea sa nu aibe toate setari de vizualizare, insa, verifica (in ACP -> Manage Hooks -> Enabled -> dai click pe sagetica din dreapta fiecaruia si ai acolo o optiune care te trimite la setarile acestuia).

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

Vezi permisiunile de vizualizare ale hook-urilor activate (Who can view this -> selectezi grupurile ce pot vedea hook-urile in sidebar).

S-ar putea sa nu aibe toate setari de vizualizare, insa, verifica (in ACP -> Manage Hooks -> Enabled -> dai click pe sagetica din dreapta fiecaruia si ai acolo o optiune care te trimite la setarile acestuia).

Multumesc pt raspuns , o sa incerc dar cand dau sa intru in ACP imi da asta.

Si am mai descoperit o problema, de ceva timp se intampla asta. Vreo solutie ?

Posted

Cea mai frumoasa veste :|

Bună ziua,

Inainte de a continua, va rog sa cititi regulile noastre: 

Scripturile IP Board nu sunt permise pe serverele noastre. Acestea nu doar ca nu sunt suportate, dar consuma foarte multe resurse si sunt ilegale. O licenta de IP Board costa 175$

Aveti 24 de ore pentru schimbarea platformei sau suntem nevoiti sa stergem contul.

Vă Mulțumim,
Alexandru T.

Stie cineva un host bun, eventual free care acccepta IPB ?

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.