Jump to content

V-Ati Pregatit Pentru Halloween? Idee De Costum

Recommended Posts

Posted
Sarbatoarea de Halloween are loc in fiecare an pe data de 31 octombrie. De cateva zile circula pe internet un filmulet in care apare o fetita cu un costum neobisnuit de Halloween care ii sperie pe nestiutori, si, in alta ordine de idei este si practic (lumineaza calea purtatorului):

Voi v-ati pregatit pentru Halloween :D?

P.S: Detalii despre ce inseamna Halloween: http://ro.wikipedia.org/wiki/Halloween

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

De ce te-ai pregati, nu e sarbatoare internationala... nu stiu, mi se pare penibil sa sarbatoresti ceva care pur si simplu nu te reprezinta. Daca intrebi romanii care sarbatoresc de ce o fac si ce reprezinta, sunt sigur ca majoritatea, daca nu toti, nu au nici cea mai mica idee. 

Oricum, eu vreau sa-mi cumpar ceva de-aici http://www.morphsuits.co.uk/morphsuits/pattern-flag-megamorph , sa merg pe strada, pur si simplu :s.

fWy1P.gif

Posted

Multe licee, facultati, cluburi, etc. au petrecere de Halloween, iar multi participa la aceasta sarbatoare (de aici intrebarea din topic :P). In rest, iti dau dreptate.

P.S: Interesante costumele de pe morphsuits, doar ca-s cam piperate :D.

P.S 2: Avand in vedere ca este sarbatorita de mai multe tari, poate fi numita internationala :P.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.