Jump to content

Lenovo Yoga Prima Tableta Multimodala (3 Moduri De Folosire)


gaby

Recommended Posts

Lenovo a lansat in cadrul unui eveniment organizat la Milano prima tableta multimodala din lume, intitulata: Yoga. Producatorii ne spun ca tableta se poate adapta la diverse tipuri de utilizare zilnica (permite 3 moduri de folosire), si ca bateria ne ofera o autonomia de pana la 18 ore.
Haideti sa vedem care sunt cele 3 moduri de utilizare a tabletei:
  1. Modul Hold - cu ajutorul manerului cilindric de la baza, tableta poate fi potrivita comod in mana oricarui utilizator astfel incat sa fie mai usor de tinut si sa ofere un control mai bun al ecranului, chiar si in situatii in care tabletele obisnuite necesita doua maini.
  2. Modul Stand - permite vizionarea foarte conformtabila a unor filme sau efectuarea de apeluri video, prin simpla rotire cu 90 de grade a cilindrului lateral, ce duce la deschiderea unui suport care ii permite tabletei sa stea singura in pozitie aproape verticala pe birou sau pe masa. Utilizatorii pot modifica unghiul tabletei intre 100 si 135 de grade.
  3. Modul Tilt (inclinat) - permite asezarea tabletei pe masa in mod inclinat pentru a scrie text folosind tastatura virtuala, a accesa jocuri sau a naviga pe internet.
Pentru o experienta si mai buna, utilizatorii pot activa opţiunile software de auto-detectare a modului folosit, care aduc la indemana aplicatiile frecvent folosite in modurile hold si stand.
 
Lenovo Yoga vine in versiuni de 8 si 10 inci, cu WiFi sau 3G, iar rezolutia ecranului este 1280×800 pixeli. Cea cu WiFi are un procesor Mediatek MT8125 quad-core la 1,2Ghz, in timp ce versiunea 3G detine un procesor Mediatek MT8389, quad-core la 1,5GHz. Memoria RAM este de 1GB (DDR2), ambele versiuni vin cu Android 4.2.2. Memoria interna este de 16GB, dar exista slot pentru extinderea acesteia printr-un card microS, iar camera foto are senzor de 5 megapixeli. Greutatea este de 400 de grame pentru tableta de 8 inci, 610 grame pentru cea de 10 inci.
 
 
Pretul pentru Lenovo Yoga 10" este 299€, iar pentru cea de 8" de 229€.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.