Jump to content

Recommended Posts

Posted
Informatii despre servicii
Prin aceste servicii de promovare online iti propun un concept nou de optimizare a legaturilor externe ale site-ului: tehnici noi de obtinere de backlink-uri, conforme cu ghidul de calitate Google.

Optimizez site-ul in ideea de dezvoltare a acestuia si imi consider munca incheiata doar atunci cand rezultatele sunt confirmate de cresterea traficului, conversii si a cresterii popularitatii site-ului in mediul online.

Timp pentru rezultate

Rezultatele unei optimizari de cele mai multe ori, ar trebui sa se vada intr-un timp relativ scurt, acest lucru fiind valabil pentru o pozitionare a unui cuvant/fraza cheie in top 10. Pentru o pozitionare in top 5 a unui cuvant/fraza cheie, este nevoie de un termen mai indelungat de minim 3 luni.

Despre mine
Numele meu este Silviu Popovici. Sunt un consultant SEO independent pentru intreprinderile mici si intreprinderile locale. Am ajutat numeroase companii sa obtina mai multi vizitatori si sa genereze mai multe vanzari.

Am lucrat cu propriile mele site-uri si cu mai multe firme in care am imbunatatit semnificativ prezenta online a site-urilor intr-o gama variata de industrii.

Am oferit servicii SEO (http://silviupopovici.ro/servicii-optimizare-seo/) care se refera la cercetarea si selectarea cuvintelor cheie, optimizarea tehnica a site-ului, optimizarea g+,optimizarea de conversie, dezvoltarea de continut si la construirea unor retele de backlink-uri de calitate.

Contact

email: contact@silviupopovici.ro

website: www.silviupopovici.ro

Intra pe site pentru a-mi vedea portofoliu si serviciile oferite. Daca doresti o colaborare, trimite-mi un mail iar eu iti voi face o oferta unde voi include si planul de optimizare SEO potrivit pentru site-ul tau.

Ofer servicii seo! contact@silviupopovici.ro

• 1 month later...

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.