Jump to content

Cum Pot Modifica Limita Fisierelor In Wordpress?

Recommended Posts

Posted

Vezi daca functioneaza metoda asta:

1. Mergi in: wp-admin/includes/template.php

2. Faci o copie de rezerva fisierului pentru a-l putea inlocui daca apar probleme.

3. Il deschizi si cauti functia: wp_max_upload_size()
4. Inlocuiesti cu:

function wp_max_upload_size() {
$u_bytes = wp_convert_hr_to_bytes( '1000MB' );
$p_bytes = wp_convert_hr_to_bytes( '1000MB' );
$bytes = apply_filters( 'upload_size_limit', min($u_bytes, $p_bytes), $u_bytes, $p_bytes );
return $bytes;
}

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

Multumesc. Am sa incerc.

Nu vreau sa mai deschid alt topic. Tocmai mi-am cumparat domeniu si webhost nelimitat de la dreamhost. Eu doresc sa creez un site de filme online. Problema este ca nu inteleg 2 lucruri, ci anume... Cum rezolv cu DMCA ? Adica sa fiu legal , si cum adaug filmele? FTP, embed code.. 

Multumesc anticipat.

Posted

Nu poti sa ai un site legal de filme online fara o investitie serioasa. Ai nevoie de acordul proprietarului/producatorului de a publica sau oferi spre descarcare respectivul/respectivele film(e), acord care costa.

Discutii pe aceasta tema:

Cum pot sustine forumul?
--------------------

Posted

Bine, am inteles,dar dupa experienta ta. Am webhost de la dreamhost.com . Ce imi recomanzi? Sa hostez eu filmele si apoi sa le public ? Sau sa hostez pe alte siteuri ?

Si am vazut ca ma pot intelege cu DMCA? Ce vor ei mai exact? Sa nu hostez pe serverul meu filmele? 

Posted

DMCA = Digital Millennium Copyright Act. In principiu daca ai drepturi asupra continutului publicat, nu ai treaba cu ei, si nici ei cu tine.

Cel mai bine pentru tine ar fi sa gazduiesti filmele pe alte site-uri. Totusi, un asemenea proiect nu are viata lunga, de obicei. De asemenea, posibilitatile de monetizare sunt reduse (atata timp cat nu ai drepturi asupra continutului publicat).

• Upvote 1

Cum pot sustine forumul?
--------------------

Posted

Ma poti ajuta te rog cu niste site-uri care accepta pana la 7 GB? PE wk.com nu accepta decat 2, dar vad filme in format 720. Cum este posibil ?

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.