Jump to content

Recommended Posts

Posted

Comunitatea Exe-Cs.Com cauta STAFF , ACTIV, SERVERE , PARTENERIATE, DESIGNERI ETC  www.exe-cs.com este IPB

2. Administratori

5. S.Moderatori

9. Moderatori

5. Suport Tehnic

7. Designeri

Care doriti sa fiti in STAFF Visit & Register, ( www.exe-cs.com ) si CERERE RANK! altfel nu luati. iar ce-i care aveti deja comunitate ,abtineti-va sau daca nu add owned_by.invision 

Posted

Dupa...ce esti si plagiator...mai furi si de la mine descrierele etc....ti-as da :) T.c si + COS ...daca as fi moderator!

n-am ce sa-i cer ...la un User nou pe forum... macar scrie corect daca tot dai Copy/Past!

• Moderators
Posted

Dupa...ce esti si plagiator...mai furi si de la mine descrierele etc....ti-as da :) T.c si + COS ...daca as fi moderator!

n-am ce sa-i cer ...la un User nou pe forum... macar scrie corect daca tot dai Copy/Past!

E redirect copile, nu aceeasi tema -.-

• Upvote 1
  • Downvote 1
Posted

E redirect copile, nu aceeasi tema -.-

Copil eu ? ma intai uita-te in oglinda :) la tine sa vezi ce observi...

Cine a spus cineva de redirect? sau tema?!... :) eu vad ca e copy/past + Plagiator,atat am avut de spus!

Posted

Nu e comunitatea ,ma daca nu stii sa citesti calumea nu-i problema mea...si pusti esti tu :) nu eu !  eu zic sa faci o diferenta dintre 15 ani ai tai :))) si 19 ani ai mei . e ceva nu ? :) asa ca nu te mai ...da cu gura mare...la mine ca nu tine!

• Moderators
Posted

Da da, bine. Hai, intoarce-te la comunitatea ta si lasa-ne in pace.

19 ani ai mei . e ceva nu

E grav :( La psihiatru cu tine, pentru totdeauna

• Downvote 1
Posted

Da da, bine. Hai, intoarce-te la comunitatea ta si lasa-ne in pace.

E grav :( La psihiatru cu tine, pentru totdeauna

Si daca nu vreau ce faci? ma banezi? de atata esti in stare...:) si nu e comunitatea, mea REPET! daca esti tu noob. ma si si mir ca nu intelegi....

si la psihiatru...cu tine nu  eu :) deci taci! :)

• Downvote 1
  • 1 month later...
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.