Jump to content

Care E Diferenta Dintre Refresh Si Reset Your Pc In Windows 8?


gaby

Recommended Posts

Windows 8 si Windows 8.1 ne ofera doua optiuni care sa previna reinstalarea frecventa si clasica a sistemului de operare: Refresh Your PC si Reset Your PC. Ambele optiuni ne vor readuce calculatorul intr-o stare mult mai buna decat cea in care se afla anterior inceperii oricarei proceduri. De asemenea, ambele optiuni aduc sistemul intr-o stare functionala, in cazul in care acesta nu mai porneste deloc.
Totusi, fiecare dintre optiuni face ceva diferit, iar pentru a observa mai bine diferenta dintre cele doua, va invit sa cititi micile descrieri de mai jos:

  • Refresh Your PC - pastreaza toate documentele personale, toti parametrii de personalizare a experientei de utilizare si toate aplicatiile Moderne instalate din Windows Store. Toate elementele de configurare a PC-ului vor fi readuse la starea implicita si toate aplicatiile clasice, care nu sunt Moderne, vor fi sterse. O lista cu aplicatiile dezinstalate va fi salvata pe desktop. Eliminand programele instalate manual de catre utilizator, aceasta solutie are mari sanse sa va intoarca PC-ul la setarile din fabrica fara sa pierdeti niciun fisier.
  • Reset Your PC - este similara unei reinstalari de sistem de operare. Hard disk-ul este formatat si Windows-ul este instalat pe curat. Nimic nu se mai pastreaza din ce aveati inainte.

Care optiune este cea mai potrivita?
Rapsunsul acestei intrebari poate fi dat in functie de problemele intampinate. Daca intampinati niste probleme minore si vreti sa le remediati relativ rapid, soluţia este un "Refresh your PC". Windows-ul va reveni la parametrii din fabrica si, cu toate ca veti pierde cateva programe instalate, documentele vor fi intacte. Daca problema nu se rezolva astfel sau pur si simplu vreti o reparare a Windows 8 completa, mai bine apelaţi la "Reset your PC”. De asemenea, puteti apela la "Reset Your PC" daca doriti sa readuceti sistemul de operare la setarile si aplicatiile din fabrica.
 
Vedeti si:

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.