AmicuL Posted November 14, 2013 Report Posted November 14, 2013 Salut si bine v-am gasit, sunt nou pe acest forum si am o mica problema cu forumul meu... De ceva timp neinstaland absolut nimic, cand vreau sa ma duc in tabul Look & Feel, aleg o tema care vreau sa o editez ( la toate face asa ) pur si simplu nu imi apar sabloanele/css-urile. Daca exista alta posibilitate sa editez fisierele temei m-as bucura sa aud ! O zi placuta !
Solution gaby Posted November 15, 2013 Solution Report Posted November 15, 2013 Posibil sa fie de la limba romana activata in ACP. 1 Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
AmicuL Posted November 15, 2013 Author Report Posted November 15, 2013 Tot nu a mers... Nu exista alta posibilitate de a modifica temele in afara de ACP ?
AmicuL Posted November 15, 2013 Author Report Posted November 15, 2013 Gata, am rezolvat intr-adevar era de la limba + setarea cu safe mode. Multumesc foarte mult.
gaby Posted November 15, 2013 Report Posted November 15, 2013 Despre ce Safe Mode vorbesti? Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now