Dumy Aici Posted November 19, 2013 Report Posted November 19, 2013 Salut. Cum spune și titlu , nu mai pot accesa admincp, chiar dacă am admin, și niciun alt admin nu o poate face.
ArRiELL_ Posted November 19, 2013 Report Posted November 19, 2013 Scrie ca la chiori "You do not have permision to acces admin cp" Nu tiau dat permisu sa accesezi admin cp sau e un hook/aplicatie cu fake admincp
Dumy Aici Posted November 19, 2013 Author Report Posted November 19, 2013 E forumul meu. Mai am un admin pe forum care are câteva restricti, deci nu poate instala hook/aplicatie
Moderators Courage Posted November 19, 2013 Moderators Report Posted November 19, 2013 Cineva ti-a scos administratorul.
Moderators Courage Posted November 19, 2013 Moderators Report Posted November 19, 2013 Uhm, cred ca ai bifat in admincp ca cei din grupul administrators sa nu mai aibe acces la admincp
Dumy Aici Posted November 19, 2013 Author Report Posted November 19, 2013 Nu vreau să-mi imaginez asta . Are vreo rezolvare?
Moderators Courage Posted November 19, 2013 Moderators Report Posted November 19, 2013 Pe forum iti apare linkul care AdminCP?
Moderators Solution Popular Post Courage Posted November 19, 2013 Moderators Solution Popular Post Report Posted November 19, 2013 Aha, deci cel mai probabil a fost scoasa permisiunea de la Administratori de a avea acces AdminCP. Ca sa repari asta, intra in 1. cPanel / Direct Admin -> phpMyAdmin -> alegi din stanga baza de date -> tabelul members -> cauta linia userului tau si vezi ce numar ai trecut la member_group_id 2. cPanel / Direct Admin -> phpMyAdmin -> alegi din stanga baza de date -> tabelul groups -> cauta linia care la g_id are numarul mentionat mai sus -> tabelul g_acces_cp si setezi acolo 1 in loc de 0 5
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now