Jump to content

Recommended Posts

Posted

Mai este o ora jumate pana incepe si m-am gandit sa deschid un topic pe tema asta. Ce recomandari aveti la placi video, procesoare, surse? Ca si buget: placa video pana in 6-8 mil (una universala, atat pentru jocuri cat si pentru editare photo/video) , procesor 5mil, sursa cat sa tina procesorul si placa. Nu cred ca voi achizitiona, deja mi-am facut planuri cu banii... dar de, cine stie.

Si alte recomandari, ce credeti voi ca merita.

fWy1P.gif

Posted

Cred ca e greu ca cineva sa recomande ceva, in sensul ca degeaba recomanda o componenta anume daca aceasta nu va fi redusa :-s. In principiu, cred ca trebuie aruncata o privire rapida asupra ofertelor ce vor fi disponibile, si daca pretul este cu adevarat bun componenta sa fie achizitionata.

Procesoarele nu s-au schimbat foarte mult in ultima vreme, iar ca placi video, eu m-as uita dupa un AMD Radeon R9 270x sau 290 / 290x, dar nu cred ca vor aparea in oferta.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.