Jump to content

Bani Infiniti In Assassin's Creed 4: Black Flag

Recommended Posts

Posted

Banii din Assassin's Creed 4: Black Flag pot fi folositi ca si in titlurile precedente ale seriei pentru a imbunatati armele, pentru a cumpara altele noi, pentru a cumpara haine, nave, munitie, sau proprietati. Pentru cei care cauta o metoda usoara de a face bani rapid in Assassin's Creed 4: Black Flag (la infinit) va prezint un truc care ar trebui sa va multumeasca.

Pentru a putea beneficia de aceasta metoda trebuie sa ajungeti pana la Sequence 2, memory 3 in modul story, la obiectivul optional numit “Pickpocket All Templars", unde va trebui sa jefuiti 3 templieri aflati in jurul unei mese rotunde :P. Ideea trucului este ca ii puteti jefui la nesfarsit dupa urmatoarea schema:

Ii jefuiti pentru prima oara -> apasati ESC -> odata ajunsi in meniul jocului accesati optiunea Reload -> Reload last checkpoint -> ii jefuiti din nou iar bani se vor aduna de fiecare data.

Repetati aceasta schema de oricate ori doriti.

* Daca ati trecut deja de Sequence 2, memory 3, va puteti intoarce la acea secventa a jocului prin intermediul optiunii "progress tracker". Dupa ce adunati banii necesari, iesiti din modul story si intrati din nou, banii adunati vor fi disponibili in secventa curenta.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

• Moderators
Posted

Hmmmm si iti ia un infinit sa faci bani infiniti ..sau cum ? =))

Jocul cand il mai joci :P

Oricum eu nici n-am vazut ca aveam misiune optionala de jefuit, am trecut mai departe :D

De-atunci sunt mai atent.

Posted

Frumos truc, dar daca vrei mai multi bani poti folosi cheat engine sau un trainer.Adica asta-i ca o sabie cu 2 taisuri, dupa ce-ti faci toate uneltele/armele la maxim dispera famercul jocului unde te chinui sa bati 4 muschetari :P

• Moderators
Posted

M-am dus de curiozitate sa ma bat cu 2 Legendary Ships... Nici n-am ajuns in raza de actiune, ca sa apuc sa trag, si deja imi luasera 2 liniute de health..... cu mortarul bineinteles. M-am intors si-am fugit. =))

Sunt de level 99 si sunt 2. Oricum cred ca trageam ca in gelatina, nu pateau nimic.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.