Jump to content

Recommended Posts

Posted

Am blue screen-uri aproape mereu, de cele mai multe ori când rulez jocuri, după ceva timp. Până acum cauza a fost driverul plăcii video, l-am șters pe cel vechi și am instalat ultimul ștergând și chestiile legate de ATI din c:/system32:/drivers.

Acum mi-a apărut iar blue screen dar legat de altceva și habar n-am care poate fi cauza.. (sper că nu este una hardware).

O să atașez o poză dintr-un progrămel numit „BlueScreenView”

rdk1.png

Menționez că Windows-ul nu are mai mult de 2 săptămâni de când este instalat, este Windows 7 pe 64 biți și nu cred că-i cauzată de vreun virus.. am și antivirus Kaspersky.

După cum zice aici, eroarea ar fi cauzată de ntoskrnl.exe.

Posted

Ai instalat/dezinstalat ceva recent? Un Service pack, niste updateuri, un joc, un office..?

Temperaturile ok? (desii nu cred sa aibe legatura..nu e greu sa verifici oricum).

Cand apare ecranu albastru? Cand bootezi, cand joci, cand asculti muzica, cand spala vecina? :))

ai facut astea:

http://www.sevenforums.com/bsod-help-support/223167-bsod-irl_not_less_or_equal-whea_uncorrectable_error.html

?

love is a verb
Love is a doing word

Posted

Am făcut chestia cu driver verifier, am bifat tot în afară de driverele de la Microsoft și mi-a dat Blue Screen mereu înainte să apară logo-ul de la windows, apoi l-am oprit din Safe mode, cum zicea acolo..

Deci să înțeleg că-i cauzată de vreun driver..bun.

Cum aflu care dintre ele ar fi cauza ?

Am zis și mai sus.. de obicei apare când joc ceva.

dw5x.png

Posted

Din ce vad in poze ar fi cel putin 1 cauza din 2:

1. Kernel corupt in urma unei actualizari de sistem (ntoskrnl.exe)

2. Driver problematic de Daemon Tools / Alcohol (dtsoftbus01.sys)

As incepe cu punctul 2 si anume dezinstalare softuri (daca le ai :) ).

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.