Jump to content

Pot Mari Viteza De Transfer A Fisierelor?


VladOcs
Go to solution Solved by GodsOtherHand,

Recommended Posts

Salut, acum cateva zile am copiat niste fisiere care ocupau 30gb si am observat ca viteza de transfer era de 20-45 mb/s.Dar cand transfer 100-400 de mb am viteza de 4/7 mb/s.Este un "limitator" de viteza la tranferul fisierelor in acelasi hard?Se poate scoate?

Link to comment
Share on other sites

  • Moderators

Fisierele sunt limitate la viteza atunci cand copiezi de pe o partitie pe alta. Adica, nu sunt limitate, asta e transferul normal.

Din cate inteleg eu, la tine difera numarul fisierelor. Cu cat sunt mai multe fisiere pe care vrei sa le copiezi, cu atat se copiaza mai greu.

Inafara de asta, depinde foarte mult de sectoarele unde se scriu datele. Daca unele sectoare sunt busite sau nu merg cum ar trebui, o sa ai alta viteza de transfer.

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

  • Solution

Cum zicea si Dan. Daca ai multe fisiere mici, acestea se vor copia mult mai greu decat daca ai avea un singur fisier de aceasi dimensiune.

 

Deasemenea, cand copiezi de pe o partitie pe alta a aceluiasi hard, tu citesti, si apoi scrii. Deci din start viteza e cel putin injumatatita (chiar mai jos).

 

Alta chestie care influenteaza viteza de copiere e cat de fragmentat e hardu. Daca e foarte fragmentat, capul de citire/scriere se va deplasa foarte mult, deci viteza scade.

  • Upvote 1

love is a verb
Love is a doing word

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.