Jump to content

Recommended Posts

Posted

Urmaresc un domeniu .com neprelungit din data de 27.11.2013, si am o intrebare: dupa cat timp poate fi inregistrat acest domeniu?

Am inteles ca domeniul nu devine disponibil pentru toata lumea imediat ce a expirat, ci sunt mai multe etape prin care acest domeniu trece. Nu m-am lamurit care sunt acestea cu exactitate si cand as putea inregistra domeniul in cazul in care acesta nu va fi prelungit.

Multumesc celui care ma lumineaza :P!

Ultimul meu topic interesant: Ce este un laptop Nova?
Vizitez des sectiunea de Cerinte de Sistem.

Posted

Intr-adevar, sunt mai multe stari prin care domeniul trece:

1. domain status = Quarantine - perioada de gratie cu o durata maxima de 45 de zile, timp in care detinatorul poate reinnoi domeniul fara taxe suplimentare;

2. domain status = Redemption Period - 30 de zile de la expirare pentru in care proprietarul il poate reinnoi pentru cateva zeci de dolari/euro in plus fata de valoarea domeniului (daca costa 10$ o sa platesti 25 de exemplu).

3. domain status = Pending Delete - odata cu expirarea perioadei de redemption domeniul intra in pending delete, urmand a fi sters in maxim 5 de zile.

Abia dupa ce domeniul trece de Pending Delete, acesta este sters si poate fi achizitionat de un alt proprietar (daca e domeniu valoros mai ales pe international fara un serviciu de backorder nu ai sanse sa il prinzi).

nHusXKv.jpg

• Upvote 1

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.