Jump to content

Recommended Posts

Posted

de ce cand conectez o pereche de casti la unitate, nu apare nicio diferenta adica muzica contiuna sa ruleze pe boxe, ca si cum nar fi conectate castile!

Am crezut ca acele casti sunt stricate dar am incercat cu inca vrreo doua perechi si acelasi rezultat!

Trebuie setat ceva din calculator sau e vreo problema cu unitatea?

Posted

In Control Panel, la Sound -> Playback. Ar trebui sa ai Headphones/Speakers, le setezi pe default. Pentru Audio Manager, scrie la Start->Search ...

fWy1P.gif

Posted

Ti-am zis, mergi la Start si scrii Audio Manager in casuta de run. O sa-ti apara Realtek HD Audio Manager sau ceva de genul, deschisizi si=-ti va aparea fereastra fereastra din imaginea de mai sus... dupa care urmaresti patratelele rosii.

Pentru driver:

Click dreapta pe My Computer->Proprietati->Device Manager->Sound, video and game controllers si vezi daca ai driverul instalat (Realtek bla bla). Daca da, click dreapta->proprietati->driver-update. Vezi daca merge, daca nu, incearca Roll back sau dezinstaleaza-l si pune-l din nou, presupun ca stii modelul placii de baza/sunet.

• Upvote 1

fWy1P.gif

Posted

1. Daca scriu Audio Manger la start/search, nu gaseste nimic!

2.La device manager imi arata 2 drivere -.> Realtek Ac'97 Audio

->Envy24 Family Audio Controller WDM

Daca setez de la Sound pe realtek nu mai marg nici boxele, asa  ca las pe Envy24 blabla..

• Moderators
Posted

Degeaba pui pe speakers, cand trebuie sa ai pe Headphones. Poate e cum zice Lus, ai front pannel disabled. As zice sa bifezi si a 3-a optiune, ca atunci de cate ori conectezi castile iti va aparea mesaj si te va pune sa alegi ce sa conectezi/activezi.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.