Jump to content

Detalii Cutie A Welcoming Gift (Dota 2)

Recommended Posts

Posted

Astazi, atunci cand am intrat in Dota 2, dupa ce patch-ul despre care am scris cateva cuvinte aici: fost aplicat, am primit un cufar rar intitulat: A Welcoming Gift.
Acesta nu poate fi vandut sau dat la schimb, poate fi deschis fara utilizarea unei chei, si din cate am aflat contine cateva obiecte impreuna cu o noua cutie ce functioneaza in acelasi mod (primim obiecte si o noua cutie). Acest lucru s-ar repeta pana la cutia cu numarul #10.
Nu am apucat sa deschid inca cutia desi sunt nerabdator, intrucat sunt probleme cu conexiunea la Dota 2 Network, insa, imediat ce o voi deschide voi reveni si va voi spune ce anume am primit.

HduJyAA.jpg

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

Eu tot nu am apucat sa o deschid, nu imi apare in inventar :-s.

Totusi, obiectele cica ar fi:

3 commmons
4 uncommons
1 rare (socketed)
2 nametags
1 announcer
1 courier
1 ward
1 chisel
1 artificer's hammer
3 gems
1 hud
1 mythical chest
1 mythical key for said chest

Cum pot sustine forumul?
--------------------

• Moderators
Posted

Pe buneeee ? n-am mai intrat in Dota2 de ceva timp. Ia sa intru sa vad daca am  primit si eu. Difera itemele in functie de cat ai cumparat/jucat/trade-uri/invites ?

• 2 weeks later...
Posted

Dupa deschiderea cutiei primita din Welcoming Gift primesti o rara + o alta cutie care poate fi deschisa tot la +5 nivele din momentul de fata si probabil tot asa.

In perioada de beta a lui Dota 2 la fiecare trecere in nivel primeai o rara garantat. Acum, primesti un obiect garantat, dar, nu neaparat rar. Asta cu cutiile e o varianta imbunatatita a vechiului feature, probabil.

Cum pot sustine forumul?
--------------------

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.