Jump to content

Recommended Posts

Posted

Un suedez in varsta de 23 de ani, pasionat de jocuri pe calculator, a reusit sa stranga 50 de milioane de vizualizari intr-o singura saptamana pe contul sau de pe Youtube, un record absolut pentru platforma video de la Google.

Videoclipurile incarcate de Felix Kjellberg pe contul sau numit PewDiePie au strans 50 de milioane de vizualizari in perioada 27 iunie-3 iulie, plasandu-l astfel inaintea canalului turc de muzica Muyap (45,6 milioane) si unui alt canal de jocuri, Sky Does Minecraft (35,5 milioane), scrie The Guardian

Pe locul patru se afla contul cantaretului sud-coreean Psy (27 milioane de vizualizari), care este urmat de Samsung Mobile USA (25 milioane), One Direction (22,3 milioane), Arab Idol (21,6 milioane) si Miley Cyrus (19,1 milioane).

In prezent, canalul lui Felix Kjellberg are peste 17,9 milioane de abonati, iar succesul lui este dovada ca aceste canale de jocuri devin tot mai populare online, iar YouTube incearca in ultima vreme sa puna mai mult accentul pe canele si abonari, decat pe publicarea de clipuri individuale.

Suedezul incarca pe platforma video de la Google filmulete ce contin comentarii reale in timp ce se joaca pe calculator.

E fain sa primesti bani ca joci jocuri video, nu?! :)

Posted

Normal, e si asta un mod de a lucra :P.

Pentru aia imi trebuie programul de facut videoclipuri in timp ce ma joc. Am auzit ca el(pewdiepie) foloseste Fraps. Bine la ce PC are!

Posted

Crezi ca toti ajung sa faca bani din Youtube?... Tre' sa vii cu ceva nou, altfel nu atragi pe nimeni. Sau poate ca scoti ceva viral ca ratatii din top.

Am aflat de channelul lu' Pewdiepie asta in Teamfortress, prin 2010, facea reclama in joc (nu stiu daca era el, dar am intrat dn curiozitate). Am urmarit episoadele cu Amnesia dupa care a devenit plictisitor, nu vine cu nimic nou.

fWy1P.gif

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.