+MadFather Posted December 16, 2013 Report Posted December 16, 2013 Salut . Vreau sa mi impartasiti parerile voastre legate de comunitatea ASSAULTCSX ROMANIA. Accept si respect orice fel de parere , mai ales pe cele constructive .. Comunitate : http://assaultcsx.com/forum/
gaby Posted December 16, 2013 Report Posted December 16, 2013 In prima faza as renunta la unul din cele guest message-uri. 1 Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
Regal Posted December 29, 2013 Report Posted December 29, 2013 Destul de ok, dar scrisul din dreapta „afiliere/servere” sau ce scrie nu prea e vizibil... ar trebui schimbată culoarea sau să faci o zonă „fade-out” în zona acelor „butoane”. „Flama” de la topicuri e destul de neprofesionistă, zic eu. Are acel alb în jur care mă face să cred că a fost decupată dintr-o altă imagine, de un amator. Cam multe reclame, ok, trebuie să fii cunoscut dar prea multe reclame arată aiurea. Baftă pe viitor.
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now