Jump to content

Recommended Posts

Posted
Joc cateva jocuri (cradle of egypt , cs 1.6 , halo , torchlight ) . Ma gandeam sa bag jocuri noi aparute ( nfs mw2 , bf3 , farcry 3) dar cand am vazut ca majoritate din jocurile pe care le joc imi frameaza ... si cand ii aud pe astia ca nu au nici jumatate din configuratia mea si le merg jocurile ca uns pana in 2010 , mor x( .Configuratie pc :

PLACA DE BAZA : GA-VM900M

SURSA - 460W

HARDDISK - 80GB Hitachi

Procesor : Intel ® pentium ® D CPU  2,66-268 GHz

RAM : 2 GB DDRII

PLACA VIDEO : Gainward Nvidia GeForce 630 - 1gb ddr5 128bit .

Windows : WinXP SP2 ( am incercat sa pun win 7 ultimate 64bit dar nu imi citeste cd`ul - a mers de cateva ori inainte , dar acum nu imi mai merge si m-am intors la xp- )

Posted

Nu ! ai inteles gresit ... EU JOC cradle of egypt , cs 1.6 , halo , torchlight si voiam sa imi pun jocuri aparute noi  DAR nu mi-am pus niciun joc nou DEOARECE imi FRAMEAZA CELE VECHI , ce sanse sunt sa le joc pe alea noi .

Problema mea e sa inteleg de ce imi frameaza cele  vechi , la cs1.6 daca am 80 fps cand ma uit in jos , iar cand  joc am 20-60 fps...

Am pc destul de bun , cel putin placa video e buna , dar nu inteleg de ce frameaza ..

Chiar si cu pc`ul meu .... la cerinte sistem torchlight e cel putin 1,7GHz , cs 1.6 merge si cu 1GHz , iar cradle cere minim 2 GHz....nu inteleg de ce imi merg greu , nu stiu sigur daca e de la procesor

Posted

e normal cand te uiti in jos(adica nu se intampla multe pe ecran) sa mearga mai bine decat cand mergi (adica se intampla chestii pe ecran).

Cum ziceam ai un calculator destul de slab. Are el frecventa aia, dar arhitectura e destul de veche. Totusi ai putea sa cureti PCul... Defragmenteaza hardu, cauta de virusi, zi cate grade are compu (poti folosi HWMonitor) in timp ce joci... Reinstaleaza Windowsu eventual, poate ajuta. In rest nu prea ai ce sa faci. 

love is a verb
Love is a doing word

Posted

Pe scurt, desii frecventa (Ghz aia) o ai destul de mare, procesorul (Pentium D) este destul de vechi.. Asa ca nu tine pasul cu procesoarele mai noi..

E ca si cand desii procesorul tau face la fel de multi "pasi" ca unul nou, acesti pasi sunt mult mai mici => merge mai greu.

Totusi, CS ar trebui sa mearga.. Scoate temele personalizare, barile si tot felu de chestii pe care le mai ai pe acolo..

love is a verb
Love is a doing word

Posted

Nu-ti pune windows 7 deoarece ai prea putin ram si procesor slab.Placa video este buna, eu am acelasi model pe ddr3 si imi merg toate jocurile in cel mai rau caz pe rezolutie hd cu detalii medium.Problema ta este ca procesorul este vechi si probabil a inceput ca "clacheze" Incearca sa scanezi pc de virusi, daca nu gaseste nimic incearca sa reinstalezi win xp si sa formatezi partitiile (salvezi pe un stick daca ai ceva important).Daca-ti face la fel inseamna ca incepe o piese din calculatorul tau sa-si dea duhul, cel mai probabil procesorul.Incearca sa-ti iei alt pc, daca placa video este inca noua poti gasi calculatoare sursa+placa baza+cpu+carcasa+hdd+ram cu 6-7 milioane care sunt dual core, au piese noi si au minimc 2-4 gb ram ddr3.

Posted

Cu PC-ul tau vrei sa joci BF3 ? Nu prea cred. Iti trebe o configuratie destul de buna pentru a juca jocurile noi. Din cate vad placa video o ai puna dar RAM-ii si Procesorul sunt la low. Daca vrei sa joci BF3 iti trebuie obligatori Windows Vista sau 7, deoarece BF3 ruleaza doar pe DirectX 11.0c. FarCry3 mere si pe DirectX 9.0c este acceptabil si te poti juca dar cu setarile la low.

Posted

Ok , multumesc pentru raspunsuri :-? . Urmatoarea mea lista de cumparaturi va fi cel mai probabil o unitate noua sau cel putin un procesor nou si niste rami in plus .

*Am instalat deja win 7 64 bit , nu mai am cum sa dau inapoi la xp =]

A..si la cs1.6 am 30-50 fps ( online ) pe fy_snow ( =] ) cu vsync - off , Anisotropic filtering -off , antialiasing - off

• 3 months later...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.