+robotboy Posted January 1, 2014 Report Posted January 1, 2014 Tocmai am reincarcat cartela preplatita Vodafone, si asa cum scrie si in titlu atunci cand vreau sa trimit un SMS telefonul imi returneaza eroarea: SMS blocat, iar mesajul nu se trimite. De sunat, pot sa sun fara probleme, insa SMS-uri nu merge sa trimit in nicio retea. Stie cineva ce ar putea fi si cum as putea sa rezolv? Sa fie telefonul? Multumesc! Ultimul meu topic interesant: Ce este un laptop Nova? Vizitez des sectiunea de Cerinte de Sistem.
Solution gaby Posted January 1, 2014 Solution Report Posted January 1, 2014 Salut, am intampinat o problema similara iar cauza era asa cum ma asteptam de la centru de mesaje. Telefonul cu pricina avea setat centru de mesaje folosit de utilizatorii cu abonament, iar cartela era una preplatita. Rezolvarea a fost sa schimb centru de mesaje cu cel corespunzator (pentru cartela preplatita), apoi sa inchid si sa redeschid telefonul. +40722006000 - Centru de mesaje SMS pentru utilizatorii de cartele prepaid/reincarcabila "Cartela Vodafone".+40722004000 - Centru de mesaje SMS pentru utilizatorii postpaid (abonament). 1 Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
+robotboy Posted January 1, 2014 Author Report Posted January 1, 2014 Multumesc mult! Am schimbat centru de mesaje cu cel pentru cartela si acum merge! Un an nou cat mai bun iti doresc! Ultimul meu topic interesant: Ce este un laptop Nova? Vizitez des sectiunea de Cerinte de Sistem.
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now