Jump to content

Top 5 Online, Mutare Bara Shoutbox Si Culoare Legenda

Recommended Posts

Posted

Salut!!

Am cautat aici pe forum cum sa pui top 5 online am gasit dar nu imi merge link trebuie sa ma inregistrez pe acel site ! (Imi puteti da un link de download fara sa ma mai inregistrez ?)

Explicatie cum sa mut bara de scris mesaj in chat din dreapta jos sub el ca nu mai gasesc si am cautat !

Cum sa fac , sa se vada culoarea la (legende*) Administrator(rosu) in topicuri !

Posted

Ca sa schimbi pozitia cutiei de mesaj, ar trebui sa ai ShoutBox v1.40. Other Apps -> ShoutBox -> Settings -> [Hook] Global Shoutbox -> Global Shoutbox Look -> Theme 2

Daca vrei sa se vada culoarea rank-ului la topicuri, trebuie sa iti instalezi un hook. Daca vrei mai multe hook-uri, skin-uri sau aplicatii, iti sugerez sa iti faci cont pe webflake.sx

Posted

Uite aici:  Folosesti acelasi Hook pentru Top x useri online (poti alege tu cati sa afiseze, adica ce numar sa aiba topul)

Iar in legatura cu culoarea rank-ului ai aici un Hook. Se numeste Group Color on User Link, daca nu ai cont sa lasi reply o sa-l descarc eu.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.