Jump to content

Recommended Posts

Posted

Buna ziua si La multi ani:)

Am si eu o rugaminte la dumnavoastra doresc si eu o tema pe care am vazuto pe anumite forumuri dar nu stiu cum se numeste am cautato dar fara rezultat. Daca o aveti v-as fi f.recunoscator va pun la dispozitie si o imagine ca sa o vedeti...

Multumesc.

untitled.jpg

Posted

Da este ca carbon blue dar culoarea aceea albastra de la fiecare forum in parte este mai intensa :) ... se poate schimba aceea culoare la carbon blue de undeva din tema, pt ca am si eu carbon blue dar culoarea e prea luminoasa si doresc sa arate exact cum este in poza pe care am atasato mai sus...

Posted

Tema este personalizata. Din cate vad culorile si maintitle-ul au fost modificate.

Nu cred ca o poti gasi pe net, cel mai probabil este o tema simpla careia i-au fost aduse mici modificari.

In caz ca vrei sa-ti modifici si tu tema dupa bunul plac, ai aici cateva tutoriale de skinning (facute de catre Courage): 

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.