Jump to content

Problema Membrii Dupa Ce Am Sters Grupul Members In Ipb

Recommended Posts

Posted

Am sters legenda members !

Si acum am adaugato inapoi .. dar cand se inregistreaza cineva nu il da direct in aceasta legenda cum fac sa-l dea ? 

Ce nu am bifat corect ?

Posted

Eu nici daca as vrea sa te ajut nu as putea pentru ca nu inteleg ce spui.

Am mai citit de 5 ori si cred ca am inteles. Ai sters grupul Members, si nu legenda, iar acum utilizatorii care se inregistreaza nu mai sunt incadrati in grupul Members, nu?

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

Da !

Si l-am creat iar grupul Members !

Dar cine se inregistreaza nu il da direct in grup ! Si eu vreau sa-l dea.

Nu ii apare Top 5 online

Posted

Nu le apare top 5 online pentru ca probabil grupul e exclus din permisiunile hook-ului. E o setare pe undeva despre grupul in care sa fie introdusi utilizatorii dupa validare, dar nu mai stiu exact pe unde si nu am timp sa ma uit. Incearca sa cauti validating in live search-ul din ACP poate reusesti sa o gasesti.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

• 6 months later...
Posted

Nu le apare top 5 online pentru ca probabil grupul e exclus din permisiunile hook-ului. E o setare pe undeva despre grupul in care sa fie introdusi utilizatorii dupa validare, dar nu mai stiu exact pe unde si nu am timp sa ma uit. Incearca sa cauti validating in live search-ul din ACP poate reusesti sa o gasesti.

Da.. incearca noul grup creeat sa-l incluzi si pe acesta in top 5 in felul urmator:

AdminCP > System > System Settings > tab-ul Hooks > Total Time Spent Of Forums >
SHOW TOP X sidebar hook to groups

( selectezi grupurile la care doresti sa apara total time, apasand CTRL si selectand! ) si desigur,

SHOW total time spent on forums to groups

( selectezi din nou grupurile )

• Upvote 1

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.