Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut, am schimbat host-ul care imi dadea si am instalat IPB-ul. S-a instalat fara probleme, am luat converter-ul, am facut dupa model dar este o problema: 

Baza de date este dupa vechiul host are ceva? 

Am inportat baza de date .. tabelele si am bagat datele in converter sa facut dar imi apare asa . nu pot converti posturile,membri etc...

Untitled.png

Oare am gresit cv?

Posted

S-ar putea ca versiunea convertorului sa fie invechita. Ai luat convertorul de aici: http://community.invisionpower.com/files/file/4715-ips-converters/ ???

De asemenea, la pasul 5 de aici: http://www.invisionpower.com/support/guides/_/importing-and-conversion/convert-to-ips-community-suite-r37 scrie asa:

Some steps may say "Cannot Convert" this is because other steps must be done first. For this reason, we recommend you move through the list from top to bottom.

P.S: Daca dai click pe butonul rosu pe care scrie Cannot convert yet ce se intampla?

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

• Moderators
Posted

Totul e OK. Trebuie doar să CONVERTEŞTI TOTUL PE RÂND, adică emoticonurile, după care custom profile fields, după care permissions sets şi tot aşa.

Adică nu poţi converti grupurile fără să converteşti permisiunile.

Sau nu poţi converti subiectele dacă nu ai deja categoriile create.

E chestie de logică. Nu poţi construi o clădire dacă nu ai teren cumpărat. Unde o faci dacă nu? în aer?

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.