Jump to content

Recommended Posts

Posted

Vreau o placa de baza, o placa video, un procesor si 4GB DD3, toate pana-n 16mil (poate depasi cu cel mult 1mil). Nu vreau memorii si placa de baza de 10mil, ambele sa nu depaseasca 5mil impreuna, vreau un procesor/placa video mai bune, sa duca programele de grafica fara sacadari, jocuri mai noi asa. NU! ma intereseaza OC si nici procesoare AMD. Lui Courage ii ceri ceva, el bate campii cu explicatii care nu ma intereseaza.

fWy1P.gif

• Moderators
Posted

Ţi-am mai zis merlin, dar mărog, să iau alt exemplu.

Să zicem că ai 2 procesoare la acelaşi preţ:

Intel core i3 9900 cu 3.0 GHz şi Intel core i3 9900 3.5 GHz GHzE (GHz Edition), tu ce alegi?

Un om normal ar alege cea cu 3.5 GHz, dar dacă vrei tu altceva n-am nimic împotrivă :)

Caută HD7850 simpla atunci daca nu'ti place aia cu OC la nume.

Posted

Ce treaba are exemplu ala? Mi-ai dat un AMD si ti-am spus ca nu vreau AMD, si te-am intrebat ce parere ai despre I5ul ala, si nu ai raspuns. Iar placa video e inca sub semnul intrebarii, mai astept opinii, daca nu, ramane aia probabil. Nu am facut si nu sunt mare cunoscator cand vine vorba de OC, mi se pare si normal sa nu vreau sa dau banii pe ceva ce poate pocni.

fWy1P.gif

Posted

Ok, am mai ctit si eu pe aici pe colo, mai peste tot vezi Fx6300 si HD7850, dar am sa raman la Intel. 

Scot 3-4 milioane pe un GT240/ E6500 2,9/ 2x Kingmax 2GB DDR2 si un Asus P5PQL-AM 775, folosite aproximativ 4 ani? Procesorul maraie in full load cateodata, dar am sa-i schimb pasta si le voi curata, desigur.

fWy1P.gif

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.