Jump to content

Recommended Posts

Posted

Saultare, am si eu o problema: mi-am cumparat cumparat o placa video si dupa ce am montat-o nu se mai invarte coolerul la procesor. Daca scot placa video coolerul se invarte.

Configuratia este uramatoarea: placa video Gigabyte nVidia GeForce GT630, Placa de baza: ASRock H61M/U3S3 , Procesor: Intel Pentium Dual Core G620 si Sursa Enermax Cyclops 405W

Posted

Se pare ca e o incompatibilitate intre ventilatorul cooler-ului - placa de baza - placa video. Deconecteaza ventilatorul cooler-ului si conecteaza un ventilator provizoriu (daca nu ai cum sa il fixezi, tine-l cu mana deasupra cooler-ului, dar ai grija sa nu atingi ventilatorul sau alte componente!) si asigura-te ca functioneaza. Daca va functiona problema vine de la ventilatorul actual al cooler-ului procesorului!

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

Se pare ca e o incompatibilitate intre ventilatorul cooler-ului - placa de baza - placa video. Deconecteaza ventilatorul cooler-ului si conecteaza un ventilator provizoriu (daca nu ai cum sa il fixezi, tine-l cu mana deasupra cooler-ului, dar ai grija sa nu atingi ventilatorul sau alte componente!) si asigura-te ca functioneaza. Daca va functiona problema vine de la ventilatorul actual al cooler-ului procesorului!

Super, functioneaza !!Mersi mult 

Ma duc sa-mi cumpar un alt cooler 

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.