+Nameless Posted September 27, 2007 Report Posted September 27, 2007 ati jucat vreodata pvn (povestea noastra) ?
+zNowkid Posted September 28, 2007 Report Posted September 28, 2007 aditza11 nu crezi ca e cam aiurea topicu ???tu ne scri "ati jucat vreodata pvn?" uni poate nu stiu ce zici tu acolo si da mai multe detali daca deschizi un topic nu scri 3 cuv... sa nu se mai repete acest lucru
+PAUL-XX Posted September 28, 2007 Report Posted September 28, 2007 Cer mutarea sau creerea unul topik special ptr asfel de subiecte ori stergere definitiva a acestui topik de la subtopikul jokuri avend in vedere ca nu isi are rostul aici.multumesc. P.S.:sincer cer iertare adriane dar sincer nu ai scris unde trebuia si deacea.sincer nu am jukat povestea noastra deci nu stiu si nu inteleg despre ce anume este vorba ,desigur poate poti sa imi explici si mie si altora despre ce este vorba.multumesc.
gaby Posted September 28, 2007 Report Posted September 28, 2007 Cer mutarea sau creerea unul topik special ptr asfel de subiecte ori stergere definitiva a acestui topik de la subtopikul jokuri avend in vedere ca nu isi are rostul aici.multumesc. ← am mutat si editat topicul, i-am dat si lui aditza11 o sansa... daca exista un topic pentru bitefight in aceasta categorie, de ce nu are exista si unul pentru povestea noastra ... ontopic: eu nu am jucat niciodata povestea noastra , singurul joc online pe care l-am jucat dar m-am lasat a fost Travian. Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
+Nameless Posted September 29, 2007 Author Report Posted September 29, 2007 travian am jucat si eu pana mau atatcat toti
mariushca Posted January 19, 2008 Report Posted January 19, 2008 A aparut versiunea 2 care eu o joc,si cred ca e mai misto decat povestea noastra www.easternmob.com
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now