Jump to content

Recommended Posts

Posted

Am tot cautat pe net dar nu stiu cum se numeste acel hook care pot pune pagina de facebook in dreapta forumului. Pe net am gasit doar hook-uri care iti baga in topicuri sa dai LIKE dar ce vreau eu nu am gasit.

Posted

Am instalat Cusmot sidebar blocks dar vad ca in arhiva erau 2 foldere, Upload si Extras. Upload l-am bagat ca am stiut unde dar Extras unde trebuie bagat? Si inca ceva cum pot creea acel sidebar ca nu imi dau seama si unde ar trebuii sa pun acel cod pentru facebook.

P.S M-am nu este nici un fisier .xml ceva si chiar nu stiu ce sa ii fac

Posted

Inainte de toate incearca sa activezi si sa configurezi Facebook Recent Activity din ACP -> Hooks -> Disabled.

Hook-ul se numeste Facebook Activity si din pacate nu vad sa aibe setari cu au hook-urile care le instalez eu, cum pot sa il configurez?

Posted

Scuze daca nu este acest topic exact cu ceea ce caut eu dar fiind foarte apropiate "problemele" imi permit sa intreb aici:

am vazut ca unele blog-uri, nu am verificat dar cred ca mergeau pe wordpress, accepta foarte frumos rss feed de pe facebook. Spun foarte frumos pentru ca posturile apar frumos, inclusiv cu poza celui ce a lasat coment-ul, importata de pe facebook.

Eu in IPB nu pot seta un import de RSS decat intr-un forum iar commenturile de pe facebook apar ca si topice in acel forum. Ceea ce este aiurea. As vrea sa pot seta importul dinspre facebook intr-un topic iar commenturile de pe facebook sa fie primite in topic, ca si posturi. Ce ziceti, se poate? Ca se poate stiu dar nu stiu cum si cat de greu este! :D

• 2 years later...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.