Jump to content

Ciprian.666

Members
 • Posts

  24
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

1,104 profile views

Ciprian.666's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

 1. Nu imi merge buton de print screen, dar am facut un video
 2. Hook-ul se numeste Facebook Activity si din pacate nu vad sa aibe setari cu au hook-urile care le instalez eu, cum pot sa il configurez?
 3. Am instalat Cusmot sidebar blocks dar vad ca in arhiva erau 2 foldere, Upload si Extras. Upload l-am bagat ca am stiut unde dar Extras unde trebuie bagat? Si inca ceva cum pot creea acel sidebar ca nu imi dau seama si unde ar trebuii sa pun acel cod pentru facebook. P.S M-am nu este nici un fisier .xml ceva si chiar nu stiu ce sa ii fac
 4. Am instalat cele 2 dar as dori unul ca acesta sa se poata vedea toata activitatea dupa facebook + sa poti da LIKE
 5. 2.Name one of the forum softwares we provide here Aici este IPB, cel putin asa mi-a mers la inregistrare.
 6. 1. Daca ai putea sa ma ajuti sa imi fac si eu cont acolo iti raman dator ca habar nu am ce raspunsuri sa dau la acea intrebare din inregistrare 2. Daca mi-ai lasa un link de download la Facebook Like Box ar fi mai bine
 7. Am tot cautat pe net dar nu stiu cum se numeste acel hook care pot pune pagina de facebook in dreapta forumului. Pe net am gasit doar hook-uri care iti baga in topicuri sa dai LIKE dar ce vreau eu nu am gasit.
 8. Am o problema, ieri un prieten a pus un index pe domeniul care il am si de atunci pe forum nu mai apar acele mini-iconuri. Sa va explic mai in detaliat. Prima data forumul a fost pe adresa normala de web sa va dau un exemplu fara sa fac reclama www.exemplu.ro , iar acum pe adresa normala a fost pus acel index de care v-am zis, iar forumul a fost trecut pe www.exemplu.ro/forum sau www.forum.exemplu.ro si dupa ce a facut treaba asta au disparut toate icon-urile alea cel de la notificari, PM-uri, subforumuri ... etc! Ce pot face ca sa apara din nou icon-urile?
 9. Am bagat acel hook lu Multiple Rank Icons dar tot nu merge, ce pot face?
 10. Am 2 intrebari: 1. As dori sa stiu si eu cum pot face ca numele unui grup de moderator sa sclipeasca gen cum este aici http://booter.ro cei de la Loyal Member. 2. Cum pot face sa ii apara cuiva intr-un post 2 iconite sau 3 (cele de la grupurile de moderatori). Ca sa va dati seama uitativa in acest LINK si veti vedea ca un user are 2 icon-uri de la grupurile de moderator.
 11. Am precizat ca dupa ce mi-ai spus numele la tema am cautat-o pe google si am gasit tema. Multumesc si sper sa ma mai ajuti pe viitor!
 12. Am mai intalnit acest site si nu stiu ce trebuie sa scriu la Registration Question * , daca mi-ai spune tu sau ai uploada tema pe un alt site as fi recunoscator. P.S Merge si pe 3.3.4 ? EDIT: Am gasit o tema deja pe net si am pus-o pe forum. Multumesc pentru ajutor, ai primit +1.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.