Jump to content

Recommended Posts

Posted

Se poate reinstala Androidul pe un telefon blocat intr-o anumita retea? 

Caz concret ma intereseaza vodafone, as vrea sa cumpar un huawei g510 de la ei, si cum o sa fie blocat in reteaua lor, sunt curios daca pot pune un CyanogenMod pe el..

A incercat cineva? O sa am probleme din cauza ca e in vodafone, sau asta nu are legatura cu sistemul de operare, blocarea find undeva sub el?

love is a verb
Love is a doing word

Posted

Da, am inteles ca se poate instala si o alta versiune de Android, dar numai dupa ce se deblocheaza telefonul.

Informatii despre deblocare am gasit pe aici:

https://www.dc-unlocker.com/free-huawei-bootloader-unlock-tutorial

https://play.google.com/store/apps/details?id=appinventor.ai_GeniuSShadoW.Unlock_Mobile&hl=ro

P.S: Daca il decodezi de regula pierzi garantia. Am citit ca nu s-ar pierde daca folosesti codul de retea obtinut pe baza IMEI-ului, dar eu zic ca e posibil sa ai probleme chiar si asa.

Se pierde garantia daca il decodez folosind cod? Veti primi raspunsuri diferite in functie de tabara in care intrebati. Operatorii de telefonie mobila, din dorinta de a tine clientii in retea, va vor spune ca, bineinteles, pierdeti garantia in cazul unei 'decodari neautorizate'. Si eu sunt de acord ca o pierdeti in cazul in care incercati la un service sa il reprogramati sau incercati voi acasa cine stie ce metode 'dubioase' care ar modifica in orice fel softul sau partea fizica a telefonului. In aceste cazuri, telefonul nu va mai fi in starea in care v-a fost livrat de nou. Referitor la decodarea folosind codul de retea, producatorii intrebati au raspuns : 'GARANTIA NU SE PIERDE' folosind aceasta metoda. Nu operatorii au fabricat acele telefoane ci producatorii. Mai mult, aceasta este si metoda prin care operatorii de telefonie mobila decodeaza telefoanele livrate: va livreaza codul de deblocare ce trebuie tastat pe telefon.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

• 2 months later...
Posted

tocmai ce am cumparat si eu telefonul (initial ma interesam pentru altcineva, dar am vrut si eu unu :D )si as vrea sa pun android 4.4 pe el (vine cu 4.1). 

Trebuie deblocata cartela(adica sa accepte cartele de la vodafone, orange, cosmote, si ce o mai fi) , sau doar bootloaderul? Intreb pentru ca din cate am inteles, sunt lucruri total diferite.

love is a verb
Love is a doing word

Posted

nu cartela da nush cum ii zice :))

sti ca atunci cand iei un telefon de la vodafone (mai ales daca e pe abonament), telefonul nu accepta cartele de la alti operatori.

love is a verb
Love is a doing word

Posted

Se deblocheaza in service, daca nu cumva ai tu aparatura necesara :P oricum depinde de model, sunt unele care nu pot fi deblocate sau daca modelul este nou atunci inca n-a aparut "crack" pentru el.Eu inca am un Nokia 6234 care desi e din 2007-2008 tot nu poate fi deblocat :D

Posted

bootloaderul a fost blocat, dar sunt metode pe net de deblocat destul de usor pentru acest model.

Eu am folosit DC-Unlocker.

pentru cine e interesat, puteti citi acest thread:

http://www.modaco.com/topic/371575-questions-about-new-rom-reverting-to-old-rom-newbie/

As adauga ca pe acest telefon (G510), placa grafica functioneaza foarte prost, pentru ca adreno203 nu mai e suportat. Totusi, jocuri simple gen 2048 merg bine. Temple run 2 sacadeaza putin din cand in cand, dar nu prea mult. Totusi, pentru cei care nu prea joaca mult, acest lucru e compensat de faptul ca android 4.4 consuma mai putina memorie RAM.

love is a verb
Love is a doing word

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.