DeviLftw Posted January 31, 2014 Report Posted January 31, 2014 Salut, "PCtroubleshooting" vreau si eu parerea voastra despre www.pgh.ro. Va rog nu ma criticati, sunt la inceput.
+hedmasster Posted January 31, 2014 Report Posted January 31, 2014 Da, un site simplu şi uşor de navigat....însă, parcă e prea simplu. Dacă nu vrei să îl încarci foarte mult (ceea ce îţi şi recomand), încearcă să umbli puţin la header şi background. Mult succes! Stiri IT - Games - Tutoriale & Filmari nunti Suceava
gaby Posted January 31, 2014 Report Posted January 31, 2014 Mie nu mi se incarca. Later Edit: Acum s-a incarcat. Este WHMCompleteSolution, cu niste modificari de baza. Cred ca ai putea sa il personalizezi putin mai mult. Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
Moderators Courage Posted February 1, 2014 Moderators Report Posted February 1, 2014 Clienţii caută seriozitate, dar... This domain is not authorized to be using WHMCS. Please report the url to the installation to us here P.S. Zi-mi şi mie codul unic de înregistrare de la registrul comerţului.
Stefan Bri Posted February 1, 2014 Report Posted February 1, 2014 Clienţii caută seriozitate, dar... This domain is not authorized to be using WHMCS. Please report the url to the installation to us here P.S. Zi-mi şi mie codul unic de înregistrare de la registrul comerţului. Salut, suntem afiliati SC IMPULSIVE MOTION SRL, codul: 28678675, Nr. Inmatriculare: J40/7714/2011 Licenta WHMCS urma sa o cumparam astazi, deoarece deabea ne-am mutat pe noul domeniu, dar din cauza unor probleme neprevazute, va fii cumparata maine, cel tarziu poimaine. Momentan folosim tema default whmcs, cu cateva modificari, pana terminam designul pentru website. Curand vom schimba tema. Avem nevoie de pareri, dar deasemenea si de critici, ca sa stim ce avem de rezolvat.
Moderators Courage Posted February 1, 2014 Moderators Report Posted February 1, 2014 Uite o tema draguta http://www.hosthash.com/
Stefan Bri Posted February 1, 2014 Report Posted February 1, 2014 Tema se numeste RackHost, o sa o am in vedere cand vom schimba designul. Multumim oricum!
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now