Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut! Am probleme cu pc si nu mai stiu ce sa ii fac.Face frame-uri destul de dese la jocuri care pana acum aprox. 3 luni mergeau perfect (NFS Hot Pursuit,Test Drive Unlimited 2, ).Pana si cand dau refresh se incarca greu desktop-ul. Abia am instalat windows-ul acum 3 zile, HDD nou.

Folosesc Tuneup Utilities 2014 si Nod32 6 ambele licentiate.

Toate driverele au fost dezinstalate si reinstalate pentru ca mai primesc si BSOD cu mesajul : Multiple IRP Complete Requests.

Componente :

Sistem Operare : Windows 8 64 Bits

HDD : Western Digital 1TB, 64 Mb/s Cache, 7200RPM

Processor : Intel Dual Core E6500 2.93 GHZ (Dar cand ma uit in My Computer scrie @ 2.93 si 1.87)

RAM : 6.0 GB DDR3

Placa Video : ATI Radeon HD 5670 1GB GDDR5 128 Bits

Placa Baza : Gigabyte GA-P45T-ES3G

Posted

1. uitate la temperaturi. CPU, GPU, hard, placa de baza, tot. ( hw monitor .. il recomand)

2. nu mai instala tot felu de prostii dupa ce ai instalat windowsu..si driverele de pe siteul producatorului, si daca nici alea nu merg bine de pe CDul cu care a venit.

love is a verb
Love is a doing word

Posted

Acele programe sunt TOATE licentiate ok? Daca nu, ele pot cauza cateva din problemele astea.

Temperaturile astea sunt in timp ce sacadeaza? Uitate te rog cand sacadeaza si incearca dinnou... rotatiile alea imi par cam mici la ventilator, sigur nu ai setat tu sa ramana asa?

Uitate cata memorie RAM ai libera/ocupta cand sacadeaza, si daca suspectezi hardu ( un hard nou e mai probabil sa se strice dupa 2 zile decat dupa 1 an jumate de exemplu), il poti scana folosind UltimateBootCD (cauta pe google, e primul link. Il scrii pe un CD si bootezi de pe el. Dai sa scanezi hardul.. e destul de explicit meniul. Dai sa scaneze ori cu programul facut pentru marca ta de hard, sau cu programul ViVard).

love is a verb
Love is a doing word

Posted

Doar la ableton si audition am licenta, restul sunt trial, fara crack deci nu ar trebui sa fie probleme. Si testul este facut cand sacada. HDD ruleaza perfect. Acum 2 saptamani am schimbat HDD pentru ca sacada si am zis ca ii dau si un boost, acum 1 luna am mai cumparat 4 Gb Ram pentru ca tot asa facea. Incep sa cred ca este de la processor.

• 3 weeks later...
  • Moderators
Posted

Si eu am acelas procesor si patesc acelas lucru.

Cred ca face bottleneck. Sau nu mai e de actualitate, am sa incerc un ssd ca ultima solutie sa vad daca apare vreo imbunatatire.

Mai am teoria cu placa video, care poate fi busita, sau nu chiar busita, ci doar, un senzor, sau ceva.

AM facut full test video, totul merge bine, mai putin  video playback, am foarte multe fps-uri, merge brici, dar sacadeaza, nu mai inteleg nimic, ca eroare nu da. Cred ca e o limitare de procesor...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.