nelu_ttv Posted February 8, 2014 Report Posted February 8, 2014 de vreo 3-4 luni tot caut o rezolvare si asa am ajuns si la voi. Nu sint nici prea tinar nu am nici prea multe cunostinte IT iar cu engleza sint praf pe linga faptul ca la scoala am invatat franceza acum40 de ani. Asta nu ma impiedica sa cer ajutor la cine e dispus sa o faca Daca mai vret sa stiti ceva despre mine va spun numai intrebati-ma
gaby Posted February 8, 2014 Report Posted February 8, 2014 Bun venit pe forum! Ce inseamna ttv-ul din coada numelui tau? Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
nelu_ttv Posted February 10, 2014 Author Report Posted February 10, 2014 Salut. Cind am pasit in lumea voastra (mi-am luat PC in 2007 parca) nu stiam nici sa-i dau drumul si un coleg binevoitor mi-a facut pagina de messenger cu numele asta ttvul venind de la numarul masinii care o aveam si asa a ramas. de atunci il folosesc in toate conturile de pe web. Nici nu am lucruri de ascuns nici de importanta in PC
Recommended Posts