+robotboy Posted February 19, 2014 Report Posted February 19, 2014 Salutari, imi poate recomanda cineva o metoda prin care pot dezactiva reclamele de pe YouTube? M-ar interesa sa scap in special de cele care apar inaintea filmuletului propriuzis (cele video)... Ultimul meu topic interesant: Ce este un laptop Nova? Vizitez des sectiunea de Cerinte de Sistem.
gaby Posted February 19, 2014 Report Posted February 19, 2014 Uite 3 posibilitati: Te autentifici pe contul tau de YouTube -> setari YouTube -> Overview -> bifezi "Do not allow advertisments to be displayed alongside my videos" -> Save dupa care tot din contul tau -> setari -> Playback -> Debifeaza "Show annotations on videos" si "Always show captions" -> Save Instaland extensia ADBlock Plus disponibila pentru toate browserele folosite. Instaland extensia YouTube Options disponibila doar pentru Google Chrome, Opera si Safari. 1 Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
+robotboy Posted February 19, 2014 Author Report Posted February 19, 2014 Multumesc! Ultimul meu topic interesant: Ce este un laptop Nova? Vizitez des sectiunea de Cerinte de Sistem.
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now