Jump to content

Bluepink Preia Administrarea Xhost.ro


gaby

Recommended Posts

Conform unui email primit din partea echipei BluePink.ro, am aflat ca acestia vor prelua administrarea xhost.ro incepand cu data de 22 februarie 2014:

Va trimitem acest mesaj email deoarece figurati cu cel putin un cont de gazduire inregistrat pe www.xhost.ro.
 
Va anuntam pe aceasta cale ca BluePink preia administrarea XHost.ro.
 
La finele anului trecut BluePink si TopLabs au semnat un contract in urma caruia BluePink preia administrarea proiectului XHost.ro (conturi utilizatori, pachete de gazduire impreuna cu toate datele de pe servere precum si subproiectele: afoto.ro, discuta.ro, jurnalweb.ro, 3host.ro, magazinweb.ro, iauto.ro, locuinteonline.ro, anunturigratis.ro). In perioada 22 Februarie 2014 - 23 Februarie 2014 BluePink va efectua lucrari de mentenanta si migrare a datelor.
 
Procesul de migrare presupune un timp total de intrerupere de apx 24 - 48h pentru XHost.ro iar in urma acestui proces pot exista pierderi de date motiv pentru care recomandam tuturor utilizatorilor serviciilor oferite de XHost.ro sa faca o copie de siguranta(backup) a datelor aflate pe servere.
 
De asemenea va anuntam ca incepand cu data 23 Februarie 2014, subproiectele: afoto.ro, discuta.ro, jurnalweb.ro, 3host.ro, magazinweb.ro, iauto.ro, locuinteonline.ro, anunturigratis.ro vor fi intrerupte pentru o perioada nedefinita de timp iar domeniile aferente lor vor fi adaugate la lista de domenii disponibile pentru alocarea de subdomenii utilizatorilor serviciului de gazduire oferit de BluePink.
Motivul pentru care am decis sa intrerupem aceste subproiecte este faptul ca in acest mod permitem utilizatorilor serviciului de gazduire sa foloseasca orice aplicatie doresc pentru a-si construi de ex. un blog sau o galerie de imagini sau un site cu anunturi, etc.
 
Va multumim,
Cristian Seceleanu
Echipa BluePink.ro

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.