Jump to content

Samsung Dvd-rom Sd-616

alexs

Recommended Posts

am si eu o intrebare...evident...

Am si eu o unitate combo Samsung, care ma cam supara... de la o vreme nu prea mai vede toate cd-urile, in special blank-urile...merita sa dau banii pe spray-uri de curatare sau cd-uri, sau sa-l schimb :D

Si in caz ca trebuie schimbat merita o unitate DVD-RW LG ? ca din cate am auzit si am vazut ar fi cele mai bune...nu de alta dar are mama la pc si nu ma lasa sa il iau ca cica ii trebuie :D

Cand oamenii sunt liberi sa faca ce vor, de obicei se imita unul pe altul.

am si eu o intrebare...evident...

Am si eu o unitate combo Samsung, care ma cam supara... de la o vreme nu prea mai vede toate cd-urile, in special blank-urile...merita sa dau banii pe spray-uri de curatare sau cd-uri, sau sa-l schimb :D

Si in caz ca trebuie schimbat merita o unitate DVD-RW LG ? ca din cate am auzit si am vazut ar fi cele mai bune...nu de alta dar are mama la pc si nu ma lasa sa il iau ca cica ii trebuie :D

deci, parearea mea este ca daca ai ceva bani pentru o noua unitate sa iti procuri una noua, pentru ca daca dai bani pe spay-uri o sa te tina ceva 3-4 luni si dupa aia iar dai bani ... dar daca nu ai bani de o unitate noua mai lungeste-o un pic :D

in caz de iti iei altul nu neaparat LG-urile sunt cele mai bune, toate sunt bune in felul lor bineinteles nu ma refer la CHINCHULANG la 100 de mii, eu am un Pionner si deocamdata sunt destul de multumit de el ( de cand am internet e clar nu prea l-am utilizat :)) )

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif