Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut ! Acum cateva saptamani in urma, aveam problema cu o sursa, am schimbat-o, am luat una de la un prieten, am montat-o, imi merge, dar aveam o problema ! Calculatorul isi tot dadea restart...am crezut ca poate e de la procesor, asa ca m-am gandit sa pun o pasta termoconductoare la procesor. Am pus, nu si-a mai dat restart, iar ieri, a inceput din nou ! Am scos coolerul, m-am uitat daca mai are pasta, si inca avea...am incercat s-o mai intind...in fine..Azi, am reinstalat windowsu', in timpul instalarii, nu si-a dat restart, a mers totul perfect, dupa, iar a inceput sa-si dea restart ! Am luat programul SpeedFan sa verific temperaturile, si sunt cam asa:

System: 35 grade

CPU: 35 grade (cateodata mai scade...mai creste)

AUX: 48 grade

HDD: 31 grade

GPU 53 grade (asa ramane mereu..nu scade)

Care sa fie problema ? sa fie Placa video (GPU) sau sa fie sursa ?

Posted

scuze pt double-post

ON: Am uitat sa zic ca am o placuta ram care nu functioneaza dar o am in pc. am fost in vara cu pc-ul la un service, nu ma lasa sa instalez XP, si nu stiam de ce...si mi-au zis care e problema, mi-au dat placuta acasa...iar din neatentie, le-am amestecat si nu stiu care e cea stricata....poate fi de la asta ? stiti vreun program care pot sa aflu daca placuta influenteaza cu ceva la restartare  ?

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.