Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut! nu stiu daca am pus topicu unde trebuie dar am o problema.acum cateva saptamani am luat ban pe cs...dar dupa nu mai puteam face nimic adica nu imi merge winrar imi da asta:cannot create folder C:/Users/MYCOMP~1AppDataLocalTempRar$EXa0.361

Acces is denied l-am si reinstalat degeaba socant a fost ca nici mozila fdirefox nu a mai mers incercam sa caut ceva si mi se bloca ajutor! ce ar putea fi de nu imi da voie sa deschid cu winrar si de ce nu ar merge mozila?

Posted

Ce legatura are cs-u cu winrar nu inteleg , dar cred ca arhiva ar putea fi corupta (sau infectata). 

Bani sunt in stare sa te faca sa omori, cam de asta la noi pe timp de pace razboi.

Posted

asta nici eu nu stiu dar te-am zis l-am reinstalat chiar de 2 ori si nici mozila nu merge se blocheaza deci...habar nu am ce s-a intamplat daia va intreb poate stiti..

sii daca stiti dati-mi o rezolvare

Posted

Fa o scanare a computeruluicu antivirusul  ai sanse sa fi infectat. 

• Downvote 1

Bani sunt in stare sa te faca sa omori, cam de asta la noi pe timp de pace razboi.

Posted

sti acuma am vzt ca nici antivirusuul nu merge da asta:windosw cannot acces the specified device,path.or file.You may not have the appropriate permissions to acces the item!ce se intampla....

Posted

Ghinionul tau ca nu era nimeni on dar in orce caz nu mai face dublu post poti sa editezi sau sa incepi alte threaduri iar eu , incerc sa te ajut in lipsa celorlati deci ...

Ai facut o scanare totusi (sunt 100%sigur ca esti sub foc automat)? dar in orce caz un reinstall fresh de windows rezolva orce.

• Upvote 1

• Moderators
Posted

Ai virusi indiferent de problema ta cu arhiva. Care are un nume ciudat apropo.

Muta arhiva pe desktop si incearca iar,

Dar iti recomand intai sa faci o scanare cu Malwarebytes

PS: data viitoare cand faci triple post, gandeste-te ca un copil din africa moare de foame in acelasi timp.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.