Jump to content

Recommended Posts

Posted

Buna seara/ziua.

Atunci cand creez un subforum cum setez permisiunile membrului respectiv ca sa aiba acces la Forum Management -> Manage this forum. Ca administrator am acces, dar cand ofer acces doar pe categorie, nu am acces.

„Omul din betie se mai desteapta, dar prostul din prostia lui niciodata”

„Niciodata nu te pune la mintea unui idiot, te duce la nivelul sau si te bate cu experienta.”

Am ramas o legenda peste tot pe unde am fost, am sa raman o legenda peste tot pe unde voi merge - Frenzy

Posted

UP...

„Niciodata nu te pune la mintea unui idiot, te duce la nivelul sau si te bate cu experienta.”

Am ramas o legenda peste tot pe unde am fost, am sa raman o legenda peste tot pe unde voi merge - Frenzy

Posted

Daca te referi sa ii dai moderator pe o sectiune aleasa de tine unui membru incearca asa : 

ADMINCP --> Forums --> Selectezi sectiunea pe care vrei sa aibe acces si bifezi ca in imagine --> Click pentru a vedea imaginea ---> Mai jos iti apare un camp unde sa scrii numele cui vrei sa dai moderator Click pt a vedea imaginea --- > Dupa ce ai scris numele dai pe Add moderator --> Choose member ----> Acum trebuie sa-ti apara asa ---> Clcik pentru a vedea imaginea  --> Si de acolo alegi tu ce permisiuni sa ii dai..

Posted

Daca te referi sa ii dai moderator pe o sectiune aleasa de tine unui membru incearca asa : 

ADMINCP --> Forums --> Selectezi sectiunea pe care vrei sa aibe acces si bifezi ca in imagine --> Click pentru a vedea imaginea ---> Mai jos iti apare un camp unde sa scrii numele cui vrei sa dai moderator Click pt a vedea imaginea --- > Dupa ce ai scris numele dai pe Add moderator --> Choose member ----> Acum trebuie sa-ti apara asa ---> Clcik pentru a vedea imaginea  --> Si de acolo alegi tu ce permisiuni sa ii dai..

M-am uitat la toate permisiunile de acolo si nu am gasit nimic legat de quick manage forums :(.

Stiu sa adaug acces pe categorie, nu stiu sa adaug special pentru quick manage forums.

Posted

Am inteles.

Nu stiu PHP... ma poate ajuta cineva?

• Moderators
Posted

Am inceput eu. Dadea ceva rezultate, dar am lasat balta, deoarece acolo se foloseste HTML.

Aka managerii CS vor putea posta html la descriere, si se pot folosi de acest lucru in scopuri nu tocmai bune pentru site :).

Posted

Am inteles.

Sepoate inchide topicul.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.