Jump to content

Eroare Lgsl (Live Game Server List) Cand Votez

Recommended Posts

Posted

Primesti eroare 404 (Not Foud). Asta inseamna ca iti lipsesc fisiere sau faci trimitere catre pagini inexistente.

De exemplu, daca apas pe detaliile primului server, sunt trimis pe pagina: servere-ro.tk/info_server_2.html care nu exista.

De asemenea, butoanele Adauga Server, Cauta Server, Contact, etc. nu sunt functionale din acelasi motiv. Ce ai facut, ai copiat sursa paginii de undeva, si ai pus-o la tine? Daca da, nu e bine, pentru ca tu ai copiat doar partea statica (HTML + CSS) iar scriptul foloseste si PHP (partea dinamica) care nu e vizibil in sursa paginii.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

nu am copiat-o ci am primito de la cineva  am baza de date si am tot fisierul asa il are si cineva dar din cate am inteles e din vina astora:

<li><a href="<?php include('lgsl_files/lgsl_config.php') ?><?php echo"".$forumlink."";?>"><i class="halflings white home"></i>Forum</a></li>
<li><a href="servere.html" ><i class="halflings white file"></i>Lista servere</a></li>
<li><a href="adauga_server.html" id="current"><i class="halflings white cog"></i>Adauga server</a> </li>
<li><a href="cauta_server.html"><i class="halflings white pencil"></i>Cauta server</a></li>
<li><a href="contact.html"  ><i class="halflings white envelope"></i> Contact</a></li>
adica asta ex:  servere.html   cica trebuie sa o modific sua nu am inteles prea bine ..
Posted

Pai, ca sa fie accesibile paginile alea, trebuie sa faci cate o pagina HTML (servere.html, adauga_server.html, cauta_server.html, contact.html) pentru fiecare in parte, pe care sa o pui in root pe FTP.

Totusi, scriptul nu are cum sa fie asa, sigur e incomplet ce ai tu. Pagina cu adauga server ar trebui sa faca legatura cu baza de date, nu sa fie ceva static.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.