Jump to content

Recommended Posts

Posted

Am si eu nevoie de niste hook-uri:

1- Cel de legenda in subsol 

2- Cel ce arata time online si top online.

3- Si daca stie cineva cum pot pune poza de la grup adica imaginea cu Administrator din post sa fie deasupra avatarului.

aaaa da folosesc platforma 3.4.6 (adica cea mai noua).

Si ma poate cineva ajuta , cum pot face ca pe prima pagina sa arate de ex topic by Costi. ( iar numele sa fie colorat cu culoarea grupului )

Posted

Am inca o dilema , adica am instalat tot , si merge doar 1

Cel cu culoarea la nume , time online nu functioneaza si nici cel cu grup name indicator.. De ce? 

P.s: 3.4.6 versiunea ipb.

Posted

La group name indicator trebuie sa setezi ce grupuri vrei sa se vadă in legenda din „Manage Groups“ acolo jos de tot.

Iar la time online.. acp > Manage Hooks > iar la total time spent on forum in dreapta pe randul acela, ai langa acel creion o „săgeată in jos“, dai pe ea apoi pe Edit settings bla bla. Iar acolo il configurezi cum vrei.

• Upvote 1
  • 8 months later...
Posted

Nu pot descarca de pe WebFlake, imi apare:

Sorry, you don't have permission for that!

[#10849]

Sorry, but you do not have access to any of the functions in our Download Manager

Cred ca trebuie sa ma inregistrez, dar nu merge pentru ca imi pune intrebari aiurea (Registration question).

• Moderators
Posted

"Intrebari aiurea". Asta e buna.. Is niste intrebari care evita copii la ei pe forum, persoane care intra doar sa downloadeze resursele si gata ( fara suparare, dar asta e adevarul).

Aici e free: http://community.invisionpower.com/files/file/4324-total-time-spent-on-forums/

Doar iti trebuie o licenta IPB pentru a downloda de la ei oficial orice lucru gratis.

PHP Developer - Not available for freelancing right now

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

• Moderators
Posted

nu merge nimic, in linkul in care l-ai dat tu.. nu apare nimic de descarecare sau ce zici tu.

Pentru ca iti trebuie un cont la ei si licenta IPB cumparata.

PHP Developer - Not available for freelancing right now

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.