Jump to content

Recommended Posts

Posted

Buna seara, am si eu 2 intrebarii cum pot adauga la un membru care se inregistreaza sa ii adaug cate-va intrebarii de exemplu Y/M si a 2-a intrebare este cum fac chenarele ca si in poza de mai jos

Snapshot_2014_03_26_224012.png

Posted

Raspund eu cu conditia sa mai vina cineva sa scrie "raspunde cineva?" :D.

Lasand gluma la o parte, pentru campuri vezi:

Pentru chenar, poti folosi de exemplu codurile de aici: http://viralpatel.net/blogs/rounded-corner-css-without-images/, si trebuie sa le introduci elementelor ce apar in profil gasibile prin topicviewtemplate daca n ma insel.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

Pentru chenar, poti folosi de exemplu codurile de aici: http://viralpatel.net/blogs/rounded-corner-css-without-images/, si trebuie sa le introduci elementelor ce apar in profil gasibile prin topicviewtemplate daca n ma insel.

Deci unde trebuie adaugat mai exact  acest cod ??

{

-moz-border-radius: 10px;
    -webkit-border-radius: 10px;
    border-radius: 10px;
    border: 1px solid;
}

cout << "-  " << "follow ur dreams << " -";

Posted

Ai doua optiuni, ori il pui in stilul utilizat de tema ta (pentru tema standard ipb_style.css) si apoi folosesti div id pentru chemarea lui, ori folosesti codul cu stilul integrat ca in exemplul meu de mai jos:

<div style="width:180px;height:20px;background-color:#fed;border:1px solid #f85;padding:5px;-moz-border-radius:10px;-webkit-border-radius:10px;border-radius:10px">
Casuta cu culturile rotunjite
</div>

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.