Jump to content

Recommended Posts

Posted

Isi mai aduce cineva aminte de momentul liberalizarii comunicatiilor sau de marile disponibilizari de la Romtelecom. Iata ca a venit momentul ca o companie de telecomunicatii privata sa se laude cu un numar impresionant de utilizatori.

Primul pas spre normalitate a fost facut de catre RDS care a declarat astazi atingerea pragului de un milion de abonati. Sigur, acest comunicat deschide cutia pandorei pentru noi, utilizatorii casnici.

Vom fi asaltati tot mai des si tot mai agresiv de stiri care ne vor anunta ca milioane de romani au optat pentru serviciile de comunicatii private. Este primul pas al sugrumarii fostului operator national, Romtelecom? Este momentul in care operatorii alternativi vor decide soarta telefoniei fixe autohtone? Ramane de vazut.

RDSMare.jpg

Haideti sa urmarim parcursul RDS catre pragul de un milion de abonati.

Lansat in aprilie 2003, serviciul de telefonie fixa RDS. Tel a aparut pe piata ca o alternativa la serviciile de telefonie furnizate de operatorul public. Oferind posibilitatea apelarii (prin voce sau fax) a unor destinatii internationale prin cartele preplatite, ce aveau la baza tehnologia moderna TDM (Time Division Multiplexing), serviciul a castigat tot mai multi utilizatori, care isi doreau libertate de comunicare si in acelasi timp preturi foarte competitive.

In aprilie 2004, investitiile companiei din ultimul an se concretizau in dezvoltarea si lansarea primei alternative la serviciul de telefonie fixa nationala - RDS.Tel, noua telefonie fixa nationala, ce oferea consumatorilor in primul rand libertatea de alegere, pe langa o perspectiva moderna asupra unui serviciu clasic, tehnologie de ultima generatie si un raport calitate-pret foarte atractiv.

La sfarsitul anului 2004 (decembrie), la doar cateva luni de la lansare, telefonia fixa RDS.Tel deservea deja 60.000 de abonati. Acest lucru a fost posibil datorita contextului oferit de liberalizarea pietei de telefonie fixa.

Procesul de crestere a numarului de utilizatori ai serviciului de telefonie fixa RDS.Tel a continuat, ajungand in decembrie 2005 sa atinga pragul de 350.000 de abonati, iar pana in aprilie 2006 acestora li s-au adaugat alti 100.000 de clienti. Evolutia spectaculoasa a numarului de abonati a fost inregistrata in perioada aprilie 2006 - septembrie 2007, cand RDS.Tel a devenit serviciul de telefonie fixa preferat de 1 milion de romani.

Sursa:HIT.ro

Posted

nu pricep

probabil se refera la filmuletele de pe youtube care arata ca internetul de la RDS merge ca "melcul" ca sa nu zic altceva. defapt merge binisor, site-urile se incarca destul de rapid, dar daca e sa uploadezi sau sa downloadezi ceva mai bine stai la un loc :)) , acum dupa ce au dublat banda pentru abonamentele de 250.000 lei la 2MB si pentru abonamentele de 350.000 4MB am observat ca merge mai bine.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

probabil se refera la filmuletele de pe youtube care arata ca internetul de la RDS merge ca "melcul" ca sa nu zic altceva. defapt merge binisor, site-urile se incarca destul de rapid, dar daca e sa uploadezi sau sa downloadezi ceva mai bine stai la un loc :)) , acum dupa ce au dublat banda pentru abonamentele de 250.000 lei la 2MB si pentru abonamentele de 350.000 4MB am observat ca merge mai bine.

mersi

Posted

Offtopic: aditza11 stiu ca vrei sa faci si u multe postari da nu mai posta degeaba cum ai postat tu mersi ala e un post degeaba si mai ales scurt cum ai mai si scris lol te rog nu mai face postari de acest fel.

Posted

RCS&RDS amana lansarea serviciilor de telefonie mobila pentru anul viitor

Compania are in plan sa se listeze la Londra pana in decembrie, operatiune prin care vrea sa stranga circa 500 de milioane de dolari. Zoltan Teszari, actionarul majoritar, va deveni oficial miliardar in urma acestei operatiuni.

Operatorul telecom RCS& RDS a amanat pentru a doua jumatate a anului viitor lansarea serviciilor de telefonie mobila, programata initial pentru sfarsitul acestui an.

"Societatea a castigat recent o licenta pentru furnizarea de servicii de telefonie mobila 3G in Romania, servicii ce urmeaza sa devina operationale pana la mijlocul anului 2008", au precizat oficialii RCS&RDS. Operatorul a anuntat anterior ca reteaua de telefonie mobila va fi construita pe baza unei solutii furnizate de compania Nokia. Cele doua companii nu au precizat valoarea contractului, insa surse din piata estimeaza la cel putin 150 mil. euro investitia in lansarea serviciilor de telefonie mobila

Intentia RCS&RDS este ca la jumatatea anului viitor serviciile de telefonie mobila sa fie disponibile pentru o jumatate din populatia Romaniei.

RCS&RDS mizeaza pe lansarea pe piata locala a unor servicii quad-play (telefonie fixa si mobila, TV prin cablu si satelit si acces la internet), dar va avea de infruntat o competitie dura de la operatori consacrati, precum Orange, Vodafone si Telemobil (Zapp), scrie Financial Times.

"Trebuie sa admitem ca vom concura cu niste jucatori internationali puternici", a declarat Alexandru Oprea, presedinte si director general al companiei, citat de FT.

RCS&RDS a anuntat si numarul cumulat de clienti pe care il avea la jumatatea acestui an in cele sase piete (Cehia, Croatia, Romania, Serbia, Slovacia si Ungaria) pe care opereaza in prezent, pe cele patru linii de business (televiziune prin cablu, internet, telefonie fixa, televiziune prin satelit DTH). Astfel, compania avea la sfarsitul lunii iunie aproximativ 1,34 milioane de clienti pentru serviciile de cablu TV, 1,73 milioane de clienti pentru serviciile de televiziune prin satelit, 590.000 de clienti pentru serviciile de acces la internet si 862.000 de utilizatori ai serviciilor de telefonie fixa.

Oficialii RCS&RDS iau in calcul intrarea pe pietele din Slovenia, Bosnia si Macedonia.

RCS&RDS are cei mai multi clienti in Romania, singura linie de business unde este probabil ca numarul cumulat de utilizatori din celelalte cinci piete din regiune sa fie mai mare sau egal cu cel de pe piata locala, fiind cel al televiziunii prin satelit. Operatorul anuntase in luna martie a acestui an un numar de 510.000 de clienti pe televiziunea prin satelit pentru Romania.

RCS&RDS a comunicat anterior pentru Romania 1,15 milioane de clienti pe cablu TV (in decembrie 2006), 500.000 de clienti pentru serviciile de acces la internet (septembrie 2007) si un milion de utilizatori ai serviciului de telefonie fixa (octombrie 2007).

Operatorul nu a comunicat pana in prezent la intervale regulate numarul de clienti sau veniturile. De altfel, in cadrul anuntului oficial privind intentia companiei de a se lista la Bursa din Londra, RCS&RDS a mentionat pentru prima oara nivelul profitului EBITDA (inainte de deducerea dobanzilor, taxelor, deprecierilor si amortizarii) inregistrat de companie anul trecut. Potrivit RCS&RDS, in 2006 veniturile au fost de 297,1 mil. dolari, iar profitul EBITDA de 109,0 mil. dolari.

Compania a precizat ieri ca Morgan Stanley si UBS Investment Bank au fost numite in calitate de Joint Global Coordinators si Bookrunners, informatie publicata in premiera de Ziarul Financiar, in editia din 1 august.

Operatorul telecom RCS&RDS intentioneaza sa obtina 500 mil. dolari (354 mil. euro) din listarea unui pachet de actiuni reprezentand 15% din capital la Bursa de Valori de la Londra, oferta publica fiind prevazuta pentru inceputul lunii decembrie. Compania este astfel evaluata la 3,5 miliarde de dolari (2,48 mld. euro).

Bakhyt Week, analist la compania de consultanta in telecomunicatii Pyramid Research, a declarat pentru FT ca acesta este "momentul potrivit" pentru ca RCS&RDS sa se listeze pe bursa, adaugand ca operatorul trebuie sa stranga capital pentru a intra pe piata de telefonie mobila "inainte sa fie prea tarziu".

Sursa : Ziarul financiar

Vitrine frigorifice orizontale si verticale de refrigerare si congelare

Parchet din lemn masiv exotic

• 3 months later...
Posted

realizez ca topicul e un pic vechi dar vad ca inca e pe prima pagina la categoria asta asa ca as avea si eu o precizare de facut in legatura cu :

"QUOTE(gaby @ Oct 7 2007, 08:52 PM)

probabil se refera la filmuletele de pe youtube care arata ca internetul de la RDS merge ca "melcul" ca sa nu zic altceva. defapt merge binisor, site-urile se incarca destul de rapid, dar daca e sa uploadezi sau sa downloadezi ceva mai bine stai la un loc laugh.gif , acum dupa ce au dublat banda pentru abonamentele de 250.000 lei la 2MB si pentru abonamentele de 350.000 4MB am observat ca merge mai bine."

Am internetu de la rds de cativa ani si chiar si atunci cand viteza maxima era undeva pe la 200kb paginile tot se incarcau binisor deci nu era chiar asa distrus serviciul lor :) Oricum de cand au bagat fibra optica merge acum si cu 5mb/sec si nu ma refer numai la viteza pe huburile locale de dc++ ci si la unele siteuri. Spre exemplu mai alalteri am scos un program trial de aproximativ 100 si ceva de mega, a durat doar cateva secunde. Ca tot vorbim de viteza, are careva internetu de la romtelecom ? Ca m-ar interesa sa ma mut :P Nu de alta da eu am pachetu ala telefon/tv/internet la rds si faza e ca telefonu de multe ori cand vreau sa formez un numar nu are ton, problema pe care nu am avut-o niciodata acum cativa ani cand eram abonat la romtelecom. Deci ideea postului meu ? Internet - rocks , phone - sucks :))

Posted
:)) Internet - rocks , phone - sucks " mda o fi si asta ceva dar fiind sincer cu tine eu am tv/internet/telefonie fixa Romtelecom/Clicknet/Dolce.bine in total ma face de 1,6 mil/luna.dar sincr sa fiu am 4 MB internet la 600 de mii si daca te vei documenta mai bine la ei vei putea avea orice viteza ex: dela 1MB - 3MB - 6MB viteza,dar puterea de Download este 512Kbs fiind cea maxima si ne schimbanduse.mai mult de atata,si totul depine si cum este situl sau mai rau huburile de pe ODC.dc am ales si am 1 an de zile la ei,ptr ca retelel de cartier de aici cereau instalare net dela 600 pana la 1.400 mii leiplus 400 abonamentul pe prima luna si lunar.ce am auzit de la alti ca cade netul,ca variaza viteza,ca nu usnt multumiti ca nu au de ales.si atunci am aless clicknet,NU CADE NETUL,NUTREBUI SCOS FIRUL DE NET DIN PC DACA E FURTUNA SAU ALTELE CU FULGERE SI ASA MAI DEPARTE,ai asistentza tehnica prin telefon si gratis la orice ora din zi si noapte,netul vine pe firul de telefon fix..asa ca documenteazate si vezi ce iti doresti ptr ca astia scot bani frumosi si noi clieti tot cu buza umflata ramanem fie la uni fie la alti.daca alti stiu ceva mai bun sau mai prost de calitate ii astept sa scrie parerea si sa ne o impartaseasca.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.