Jump to content

Recommended Posts

Posted

salut! am luat wwe13 ala si cu dolphin si merg la inceput am fps de 145 asa imi arata si cand intru la meci sa imi aleg fps scade intre 15 si 30 si se aude un harait si is pierde un pic de viteza l-am avut si inainte (acu un an) si nu facea asa mergea chiar bine acum..?

am si cautat configurati si mi-a crescut fps cu +5 dar tot degeaba

cerintele lui:Operating System: Windows 7 Ultimate 32-bit (6.1, Build 7600)
Processor: Intel® Pentium® 4 CPU 3.00GHz (2 CPUs), ~3.0GHz
Memory(RAM): 1792MB RAM
DirectX Version: DirectX 11

Card name: ATI RADEON 9600 Series (Microsoft Corporation - WDDM)
Manufacturer: ATI Technologies Inc.
Display Memory: 319 MB
Dedicated Memory: 255 MB
Shared Memory: 63 MB

HDD - More than 6GB left

iar eu am: procesor:Intel ® Celeron ® E3400 @ 2.60 GHz 2.61 GHZ

Nvidia GeForce 8400GS versiunea 310.61

directx 11  si daca mai trebuie altceva spunetimi unde sa caut si vad ce este....nu stiu de ce acuma merge sacadat cand deadpool prison break si nfs mw2 nu au nimica merg perfect?

a da si windows 7  ultimate 64-bit

Posted

WWE13 nu exista pentru PC, ci doar pentru PlayStation 3, Wii si Xbox 360. De aceea se poate rula pe PC doar prin intermediul unui emulator.

WWE 2k14 de asemenea nu are o versiune pentru PC, ci doar pentru PlayStation 3 si Xbox 360.

P.S: Forumul nu incurajeaza pirateria, nu iti putem da un link decat catre produsul oficial.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

• Moderators
Posted

Asasinatule  :P s-ar putea sa fie o problema de la placa ta video. Sau poate  fi doar de la driverul video. Eu iti recomand sa stergi complet driverul (nu doar uninstall, sterge-l si din windows, ca el isi trage driverul in c:windows) Daca il stergi din device manager, poti sa selectezi "remove driver files".

Dai un restart, dupa care, intrii pe site-ul celor de la ATI si downloadezi driverul care-ti trebuie tie (pt placa ta).

Posted

WWE13 nu exista pentru PC, ci doar pentru PlayStation 3, Wii si Xbox 360. De aceea se poate rula pe PC doar prin intermediul unui emulator.

WWE 2k14 de asemenea nu are o versiune pentru PC, ci doar pentru PlayStation 3 si Xbox 360.

P.S: Forumul nu incurajeaza pirateria, nu iti putem da un link decat catre produsul oficial.

Aici te corectez este pentru pc dar dacal cumperi din magazin e bine.

Eu am WWE 14 pe xbox si merge bine ti tot

Posted

da dar sti doar ala merge sacadat nfs mw2 deadpool mk2 si darksider2 imi merg ok

bine dan si este vreun program sa imi arate ce am daca e ok sau nu ca acu 2 ani am schimbat si hardisku din unu praf al unul mai bun :D daca e sa fie un program sa arate daca e ceva in neregula si sa si rezolve

• Moderators
Posted

Downloadeaza BurnInTest si HWMonitor.

Instaleaza-le, si fa un test. Burn In Test face un benchmark al componentelor, iar hw monitor iti afisaza temperaturile si voltajele pe componentele detectate.

Nu uita sa selectezi pentru test HDD, video 2d,3d, RAM, CPU si ceea ce mai vrei sa testezi.

Programul e trial 30 zile, asa ca dupa ce testezi sa-l stergi ca sa il mai poti folosi pe viitor fara sa fie nevoie sa umblii in registri.

Posted

Aici te corectez este pentru pc dar dacal cumperi din magazin e bine.

Eu am WWE 14 pe xbox si merge bine ti tot

Nu vorbesc in necunostinta de cauza. WWE13 si WWe2k14 nu au fost lansate pe PC, ci doar pe console. Ele pot fi jucate si pe PC, prin intermediul unor emulatoare, insa versiune oficiala pentru PC nu exista. Daca inca iti sustii ideea, arata-mi versiunea pentru  PC a jocului intr-un magazin.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

• Moderators
Posted

Nu te ajuta cu nimic faptul ca faci 2-3 posturi una dupa altul, si mai lasi si reprosuri.

Asta e al 2-lea avertisment prietenos.

Si acum, la problema ta, trebuie sa intelegi ca emulatoarele pentru PC (de pe alte platforme) nu or sa functioneze niciodata 100% perfect. Iar daca alte jocuri, care sunt facute doar pentru pc, merg bine, inseamna ca sistemul tau este ok, totul merge in parametrii normali. Din asta poti si tu sa deduci ca problema este acel joc, emulatorul, sau ambele. Nu avem experti in emulatoare pe forum, ba mai mult, principala activitate a forumului este IT&C, nu gaming.

Daca raspunsurile mele (noastre) nu ti-au satisfacut cerintele, esti liber sa incerci pe alte  forumuri de specialitate. Pe de alta parte, daca te-am lamurit pana acum, pana si 10% din cat ai fi vrut, esti binevenit, sa ramai pe forum si sa ne adresezi si alte intrebari, mai mult legate de nisa forumului.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.