+VladOcs Posted April 9, 2014 Report Posted April 9, 2014 Lucrez la un Mustang si am facut o pauza.Am vazut ca e o noua "moda" si lumea tot modeleaza jante
gaby Posted April 9, 2014 Report Posted April 9, 2014 Sunt curios de continuare . Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
gaby Posted April 9, 2014 Report Posted April 9, 2014 Nu, de cum arata pe masina (banuiesc ca nu am inteles gresit, nu?). Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
+VladOcs Posted April 10, 2014 Author Report Posted April 10, 2014 Am facut janta sa ma distrez, nu cred c-ar arata bine pe mustang.Oricum, o sa vad cand il termin. Update.Pusesem logoul gresit, epic fail
Moderators Dan O. Posted April 10, 2014 Moderators Report Posted April 10, 2014 Arata foarte bine, dar mi se par putin ciudate adancimea si luminozitatea in interiorul jantei.
+VladOcs Posted April 10, 2014 Author Report Posted April 10, 2014 Mersi, mie-mi plac un pic mai adanci, gustul omului ce sa faci Culoarea e din cauza umbrei si a ambient occlusion-ului.Pot sa maresc numarul de "mostre" dar dupa se duce timpul pentru render.Asa a durat cam 20 de minute, daca le maresc o sa ajung cam pe la 35-50 de minute.
Moderators Dan O. Posted April 11, 2014 Moderators Report Posted April 11, 2014 E vorba de perspectiva, nu de gusturi. Stiu ca ai glumit, dar fara critica, eu cred ca o sa te plictisesti repede Poate ca daca folosesc termenii: depth si lightning; intelegi la ce ma refer, sau ai inteles din prima dar faci pe nebunul cu mine si vrei sa scoti designerul de la naftalina din mine ?? :D
+VladOcs Posted April 11, 2014 Author Report Posted April 11, 2014 @Dan O. Perspectiva? Adica te referi la partea estetica a renderului adica am folosit setari gresite la lumina/umbre/prostprocesare, sau n-am facut renderul la un unghi favorabil ?
Moderators Dan O. Posted April 14, 2014 Moderators Report Posted April 14, 2014 Pai la exteriorul jantei, totul arata bine, dar la interior, printre spitele alea, dupa mine ar trebui sa arate...o parte ca fundalul. o parte interiorul ei. Nu renderul. Mai mult transparenta, ca sa-i dea un efect mai real. Parerea mea.
+VladOcs Posted April 15, 2014 Author Report Posted April 15, 2014 "garuile" din spitele din mijloc sunt astupate.Iar lumina sta la un unghi la care nu ajunge la ele.Acuma cred ca-i si vina mea deoarece am abuzat de constrast cam mult.O sa mai fac un reder, sunt curios.
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now