Jump to content

Recommended Posts

Posted

Am facut janta sa ma distrez, nu cred c-ar arata bine pe mustang.Oricum, o sa vad cand il termin.

Update.Pusesem logoul gresit, epic fail :)

L1397121221209207_1.jpg
S13971210922098319_2.jpg

Posted

Mersi, mie-mi plac un pic mai adanci, gustul omului ce sa faci :P Culoarea e din cauza umbrei si a ambient occlusion-ului.Pot sa maresc numarul de "mostre" dar dupa se duce timpul pentru render.Asa a durat cam 20 de minute, daca le maresc o sa ajung cam pe la 35-50 de minute.

• Moderators
Posted

E vorba de perspectiva, nu de gusturi. Stiu ca ai glumit, dar fara critica, eu cred ca o sa te plictisesti repede :)

Poate ca daca folosesc termenii: depth si lightning; intelegi la ce ma refer, sau ai inteles din prima dar faci pe nebunul cu mine si vrei sa scoti designerul de la naftalina din mine ?? :D:D

Posted

@Dan O. Perspectiva? Adica te referi la partea estetica a renderului adica am folosit setari gresite la lumina/umbre/prostprocesare, sau n-am facut renderul la un unghi favorabil ?

• Moderators
Posted

Pai la exteriorul jantei, totul arata bine, dar la interior, printre spitele alea, dupa mine ar trebui sa arate...o parte ca fundalul. o parte interiorul ei. Nu renderul. Mai mult transparenta, ca sa-i dea un efect mai real. Parerea mea.

Posted

"garuile" din spitele din mijloc sunt astupate.Iar lumina sta la un unghi la care nu ajunge la ele.Acuma cred ca-i si vina mea deoarece am abuzat de constrast cam mult.O sa mai fac un reder, sunt curios.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.