fredisor Posted April 11, 2014 Report Posted April 11, 2014 Salut; ma numesc alexandru, am 22 ani si sunt din Bucuresti. Intrand mai mereu pe acest forum am decis sa imi fac cont, poate mai ajut si eu cu una alta.
Moderators Dan O. Posted April 11, 2014 Moderators Report Posted April 11, 2014 Bine ai aterizat pe carcasa forumului ! Sper sa ai sursa puternica, si coolere rezistente, si sa ramai online fara ups pentru cat poti tu de mult ! Welcome. Enjoy.
gaby Posted April 13, 2014 Report Posted April 13, 2014 Salut si bun venit printre noi ! Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
Frenzy Posted July 27, 2014 Report Posted July 27, 2014 „Omul din betie se mai desteapta, dar prostul din prostia lui niciodata” „Niciodata nu te pune la mintea unui idiot, te duce la nivelul sau si te bate cu experienta.” Am ramas o legenda peste tot pe unde am fost, am sa raman o legenda peste tot pe unde voi merge - Frenzy http://ecila.ro/forum/
Recommended Posts