Jump to content

Polul Nord Se Topeste


PAUL-XX

Recommended Posts

north_pole.jpg

Datele difuzate de oameni de stiinta canadieni de la Universitatea Queen din Ontario, in urma unei expeditii la Polul Nord, arata ca temperatura medie este de circa 5 grade Celsius, in timp ce un alt studiu, citat de Le Figaro, avertizeaza ca din 2005 Polul Nord a pierdut un sfert din suprafata de gheata, informeaza site-ul Periodista Digital.

Temperaturi de peste 20 de grade Celsius in timpul verii si dezghet in unele regiuni ale Polului Nord in septembrie reprezinta tot atatea dovezi ale incalzirii globale care afecteaza ghetarii de la pol.

Potrivit The Independent, oamenii de stiinta canadieni au inregistrat temperaturi de pana la 22 de grade Celsius in luna iulie, cu prilejul unei expeditii in Melville Island. Temperatura medie in aceasta zona este, potrivit profesorului Scott Lamoureux, de 5 grade Celsius.

Sursa:HIT.ro

Link to comment
Share on other sites

pana la urma cu incalzirea globala o sa ajungem sa ne mancam intre noi pentru 1 metru cub de apa...sau macar pentru un pahar de MD...:D

scz mod ori sunt eu tampit ori nu ai cunostintze generale.incalzirea globala si topirea ghetarilor reprezintza topirea masiva a ghetei de la Polul Nord si Polul Sud si in urma acestor topiri creste cantitatea apei in oceane si in mari si riscul este ca majoritatea continentelor sa fie acoperita de ape si nu sa se evapore apa sau ghetari cum ai zis tu sa ne mancam ptr un metru de apa.daca ai lipsa documentatie incearca sa mai citesti .si de la poluare-emisi de gaze in atmosfera - se intampla schimbarea aceasta de vreme adica la noi in tara nu mai ninge iarna cum era odata normal si numai ploua cu trebui ploua numai cu furtuni si in alte locuri se ajunge la tornade unde niki cu gandul nu te duce.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.