Jump to content

Recommended Posts

Posted

Buna ziua, am instalat versiunea IP.Board 3.4.6 pe un forum. 1-2 zile a mers totu bine, apoi au aparut "problemele".

1. Am citit multe tutoriale "cum se modifica dimensiunele avatarului" si la toate am gasit, System Settings etc... Mie nu imi apare asa ceva, o fi de la versiune, eu am alte optiuni, deci daca poate sa imi spuna cineva pas cu pas ce trebuie sa fac pe aceasta versiune.

2. Cand intru in AdminCP nu mai apar toate optiunile, ci doar meniu ala de sus [system - Forums - Members...] --> 2ailptu.png

3. As dori un site cu teme IPB frumoase, nu de alea gen "free' facute la misto cum am gasit pe unele situri anumea pentru teme ipb... Vreau sa fie gata modificate, cat de misto posibil, stiu ca o sa spuneti contra cost, dar faceti o exeptie, macar o tema ceva...

Posted

Ma scuzati de spam dar am uitat ceva de adaugat si nu ma mai lasa sa dau edit, cica nu am permisiunea...

4. La fel si cu popup-ul de la shoutbox, adica imaginea aia care nu se vede, cum o scot ? La fel si cu aia am citit peste tot dar la mine e diferit !

Posted

1. Din cate stiu singura modalitate pe care o ai este sa intri in ACP > Members > Manage Groups > grupul anume > Global > si mai jos ai dimensiunile maxime la avatar si dimensiunea avatarului pe care o poti uploada maxim.

2. -

3. Www.Webflake.sx

4. Fa la fel ca si mine, o imagine de un pixel de culoarea temei, si nu se mai vede butonul.

Posted

Da, dar une gasesc treaba cu popup-ul ? Eu nu vrea sa o fac mai mica, vreau sa o fac sa dispara ! Si daca nu pot sa repar problema nr. 2, pe nr 3 nu pot sa o fac :) !

Deci cine ma poate ajuta cu nr 2 si 4 ?

• Moderators
Posted

Da e nulled, puteti da T/C ca am schimbat platforma. Nu mai suport IPB sau sa astept 1 an de zile sa imi raspundeti la cererea asta de ajutor.

Cumpara licenta si comenteaza dupa.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.