Jump to content

Recommended Posts

Posted

Buna seara toata lumea.Am nevoie de putin ajutor in a ma hotara ce telefon sa-mi iau in viitorul(poate apropiat).Am o lista de telefoane si,toate par bune,dar eu vreau unul care sa fie bun pentru Gaming,Poze,Si sa tina mult bateria (si bineinteles sa navigheze rapid prin Chrome)....Acum urmeaza lista : LG G2, Nexus5 ,, Samsung Galaxy S4,  Htc ONE, LG Optimus G PRo ... OnePlus ONe....Sony Xperia Z1.As vrea sa-mi si spuneti de ce preferati unul dintre telefoanele de mai sus,si de ce este mai bun decat celelalte...Va multumesc pentru atentie,si,succes.

• Moderators
Posted

Sa mor daca inteleg trendul asta de a face telefoane tot mai imense.Hai ca inteleg, galaxy S, galaxy S2, totusi sunt de o marime acceptabila. iPhone 4 si 4s, dar deja galaxy S3,4,5 iPhone5, si toate htc-urile si lg-urile de mai sus sunt IMENSE. Trebuie sa ai palma de baschetbalist negru ca sa le ti cu o singura mana, sau cel putin maini de pianist.

Am vrut sa-mi iau Samsung x-cover2 (4.0 inch). Dar din poze, parea si asta imens. Pana cand l-am vazut in magazin la orange, si mi s-a parut destul de acceptabil. Plus ca are si grip pe margini ca sa il ti bine daca ai manute/carnaciori si esti mai neindemanatic (ca mine). E putin mai lat ca iPhone.:)

• Moderators
Posted

Pai functia unui telefon e de a vorbi la el. Nu de a da mesaje. Plus ca, imi aduc aminte, cand erau telefoanele alea micute nokia, sony-eriksson, care nici macar nu aveau QWERTY, si nu se mai plangea nimeni ca nu puteau sa scrie pe tastatura =))

E vorba de trend.. si de moda. Daca la moda e un paleto-telefono-ping-pong Shangtsung S5 de 5 inch, asta va cumpara toata lumea. Nu pot sa inteleg.

Stiu oameni cu salariu de 1500ron/luna si isi cumpara palete de-astea de 2500-3000 ron. NU INTELEG ROMANUL ! Factura la gaz de 2000 ron dupa iarna, si ei isi cumpara smartphone, doar pentru ca e la moda genul asta de telefoane...

Posted

telefoanele alea mici erau mult mai usor de scris la ele :)) Simteai ca e buton, plus erau butoanele mai mari avand 3 litere pe acelasi buton. 

eu si pe ecranu de 4.5 inch inca ma chinui sa tastez..

Depinde de felul in care foloseste fiecare telefonul.. eu personal folosesc SMSuri mai mult decat sun..

love is a verb
Love is a doing word

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.