Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut tuturor. As vrea sa achizitionez PC-ul asta http://www.evocomputers.ro/calculatoare-desktop/calculator-mini-tower-dell-optiplex-780-intel-core-2-duo-3ghz-4gb-ddr3-160gb-hdd-dvd-rw-.html
Ce parere aveti? Avand in vedere la ce componente are mi se pare ca e la un pret foarte bun. Procesorul mi se pare destul de ok..iar rami is indeajuns. Eu vreau sa fac si ceva gaming pe el si pentru asta o sa imi iau placa video separat pentru ca nu are decat integrata dar vreau sa stiu daca se merita. Nou nu imi pot permite sa imi fac deoarece nu stau bine cu bugetul.

• Moderators
Posted

Pai dai 750ron pe tot pc-ul si mai dai inca 500-1000 pentru o placa video pe care poti face gaming.?

Dar, la un moment dat o sa fi limitat de procesor (cand vine vorba de gaming), indiferent de ce placa video o sa iti cumperi.

Posted

Ok, incearca sa te feresti de "mini"uri deoarece de cele mai multe ori sunt prost ventilate iar vara o sa ai probleme mai ales ca sunt inghesuite si nu vrei sa fi envoit sa schimbi ceva acolo...

Procesorul este cam slab si vechi!.Fereste-te de procesoare vechi deoarece sunt mai scumpe si ami slabe decat cele noi, modelul este din 2008.Sincer sunt multe calculatoare intre 600-800 lei care n-au placa video si sunt amai performante decat cel specificat de tine.

Despre placa video, daca vrei un calculator ieftin decent atunci n-ai de ce sa-ti iei o placa video mai scumpa de 3-400 lei.Eu am gt 630 care a costat 290 de lei si ma joc orice joc.In cel mai rau caz ma joc pe 720p dar atunci am minim 18 fps.Nici nu mai tin minte ce joc imi facea asa figuri.

• Moderators
Posted

Majoritatea workstation-urile brand de la DELL pe care care le stiu au venitlatia buna. Mai ales modelele mai vechi cum sunt astea. Sunt foarte bine organizate in interior. Chiar si daca le ti in mediu industrial, daca o data pe an le cureti de praf sunt ca noi :)

Posted

Eu n-am dat niciodata peste un mini ventilat bine.Am avut o carcasa del cu un procesor intel celeron 2.8 d225  :-?? Stiu ca se incalzea de rupea.Adica mergea pentru internet si alte minuni dar daca intram intr-un joc puteam sa-nchid caloriferul din camera.Din experienta mea eu cred ca de la Dell trebuie sa cumperi modele noi, deoarece numai gasesti piese pentru cele vechi.Eu tin minte ca in interior era nebunie, avea 5 holdere de cabluri pentru a mentine firele in ordine si niste clame care tineau ventilatorul de procesor(erau 4 si 2 s-au rupt, inca o bucurie pana am gasit la sh si am dat 30 lei pe 4 deoarece nu au vrut sa-mi dea doar 2) Nu te chinui cu lucruri vechi, gasesti modele noi cum am scris in primul post.Acuma depinde si unde stai.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.